Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Cruises met Kerst en Nieuwjaar in volle traditie

Wanneer de thermometer naar beneden gaat, tussen de laatste vuren van de herfst en voordat de eerste knopjes verschijnen, is de tijd rijp voor het feest en de tradities. 

 

Laat het wat warmer worden in de winter, van eind november tot begin januari! Onze cruises van Kerstmis en Nieuwjaar vieren deze geweldige momenten van de kalender die we zo graag met familie of vrienden willen beleven. Op onze prachtig versierde schepen zijn ze aangenaam, vrolijk en verfijnd. 

 

Overal eren deze eindejaarsfeesten van het zogenaamde dode seizoen de gewoonten, kunst en ambachten, de gastronomie van elk land. 

 

CroisiEurope biedt deze aan op de Franse rivieren, in Parijs, op de Rijn, waar de Rijnlandse tradities worden gevierd met kerstmarkten die worden benijd over de hele wereld, langs de Franse en Duitse zijde, op de Donau, in grote hoofdsteden zoals Wenen, Boedapest, Berlijn op de Elbe ... en tot in Andalusië en Venetië.

 

Fans van verre en exotische reizen zullen Kerstmis kunnen vieren in Azië, in de baai van Halong en in Zuidelijk Afrika ...