Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

De rivierschepen

Dit zijn schepen met twee of drie dekken evenals een zonnedek met fauteuils en ligzetels. Deze uitrusting wordt aangevuld met een zwembad op de schepen in Portugal, Spanje en Italië.

De schepen met drie dekken zijn voorzien van een lift.


De kajuiten, ruim en comfortabel, zijn allemaal voorzien van airconditioning met de mogelijkheid om zelf de temperatuur aan te passen. Ze hebben een badkamer (WC, douche en wastafel voorzien van handdoeken), tv, radio, haardroger, kluis en opbergruimte. Elektriciteit 220V. Sommige schepen hebben kajuiten voor personen met beperkte mobiliteit, Franse balkons en terrassen.


De panoramische salon-bar bevindt zich aan de voorkant van het schip (op het bovendek bij schepen met twee dekken, op het middelste dek bij de schepen met drie dekken). Het is de bevoorrechte plaats van ontspanning, spelletjes tijdens het aperitief, conferenties, dansavonden en andere avonden met animatie.


Een meer gezellige "pianorama-bar" is ook voorzien op sommige schepen.

Het panoramische restaurant bevindt zich aan de achterkant van het schip evenals de keuken.

Een souvenirwinkel bij de receptie, die op bepaalde uren van de dag geopend is, biedt u de mogelijkheid ansichtkaarten, postzegels, praktische artikelen (inclusief toiletartikelen) en souvenirs te vinden.


Gratis wifi is beschikbaar op al onze schepen in de salons en bij de receptie. Touchpads kunnen op sommige schepen beschikbaar worden gesteld indien nodig.

Voor de veiligheid van de passagiers zijn alle schepen uitgerust met een defibrillator.

Europese schepen zijn allemaal gecertificeerd door het VERITAS kantoor.


CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".