Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Dresscode

Gedurende de dag zal u zich comfortabeler voelen in een casual outfit.


We raden u aan om kledij mee te nemen die niet snel kreukt of die gemakkelijk kan worden vervoerd na het strijken bij u thuis, omdat we geen strijkijzer ter beschikking kunnen stellen aan boord van het schip.


Denk er aan om u te kleden in functie van het weer, het seizoen en de omgeving van uw cruise: lichte kledij en zwemkledij bij warm weer; trui of jas voor koeler weer; sweater, regenkledij en een kleine paraplu.


Vergeet niet om comfortabele wandelschoenen in uw valies te stoppen. Ze zullen zeer nuttig zijn tijdens toeristische excursies!

Wat betreft diners, cocktails en gala-avonden, is het raadzaam om wat meer geklede kledij te dragen, doch is het niet noodzakelijk voor de heren om een vest en das te dragen.


Denk er tenslotte aan, wanneer u tijdens een excursie plaatsen van aanbidding bezoekt, te kiezen voor een geschikte outfit, niet te licht of te ongekleed, om niet verhinderd te worden binnen te mogen.


CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".