Bent u in United States? Bezoek onze website.


* Alle velden zijn verplicht
Zodra uw reis gereserveerd is, zal u een email ontvangen met uw optienummer. De optie zal 1 week geldig zijn en zal zonder tegenbericht automatisch geannuleerd worden. Indien u definitief wenst te bevestigen, gelieve voor de eindtermijn, contact op te nemen met ons reservatieteam. Dit kan telefonisch op: 02/514 11 54 of per email op: infobel@croisieurope.com Onze agenten: Sofie, Romy en Cidjy staan ter uw beschikking Mijn contactgegevens (zoals op uw identiteitskaart genoteerd staat):
Gegevens van de 2de persoon (indien van toepassing):
Ik ga akkoord dat Klara mijn contactgegevens mag gebruiken om me te benaderen met vragen over mijn reiservaringen


Graag tot binnenkort! 

Uw Klara Cruise Team


Indien u ingeschreven bent voor de nieuwsbrief van CroisiEurope zal de informatie die op dit formulier staat, worden verzameld, en worden opgeslagen in een geautomatiseerd bestand door de e-commerceservice van CroisiEurope om voor commerciële doeleinden (verjaardag, aanbiedingen, ...) te laten verwerken.

Ze worden gedurende een periode van 3 jaar bewaard (tenzij u dit in tussentijd heeft laten aanpassen door CroisiEurope) en zijn bedoeld om te worden verwerkt door CroisiEurope.

In overeenstemming met de wet op de gegevensbescherming van 8 december 1992 in de nieuwe versie van 30 juli 2018, Decreet nr. (EU) 2016/679., kunt u uw recht op toegang tot gegevens over u uitoefenen en deze laten rechtzetten door contact op te nemen via deze link !

 CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST