Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
*Alle velden zijn verplicht
Indien u wenst te reserveren voor de Klara-reis, vult u het onderstaande formulier in. U zal vervolgens gecontacteerd worden voor de eventuele definitieve bevestiging.
U heeft dan 1 week de tijd om uw aanvraag/optie om te zetten in een finale reservatie. U zal hiervoor gecontacteerd worden. Indien u dit niet doet zal uw optie na 7 dagen automatisch geannuleerd worden.
Indien u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het boeken, kan u contact opnemen via mail Klarareis@croisieurope.com of telefonisch op 0479/74.05.32
Mijn contactgegevens (zoals op uw identiteitskaart genoteerd staat):
Gegevens van de 2de persoon (indien van toepassing):


Graag tot binnenkort! 

Uw Klara Cruise Team


Indien u ingeschreven bent voor de nieuwsbrief van CroisiEurope zal de informatie die op dit formulier staat, worden verzameld, en worden opgeslagen in een geautomatiseerd bestand door de e-commerceservice van CroisiEurope om voor commerciële doeleinden (verjaardag, aanbiedingen, ...) te laten verwerken.

Ze worden gedurende een periode van 3 jaar bewaard (tenzij u dit in tussentijd heeft laten aanpassen door CroisiEurope) en zijn bedoeld om te worden verwerkt door CroisiEurope.

In overeenstemming met de wet op de gegevensbescherming van 8 december 1992 in de nieuwe versie van 30 juli 2018, Decreet nr. (EU) 2016/679., kunt u uw recht op toegang tot gegevens over u uitoefenen en deze laten rechtzetten door contact op te nemen via deze link !