Bent u in United States? Bezoek onze website.

De grootste waaier aan bestemmingen

CroisiEurope wordt beschouwd als de belangrijkste Europese rederij in de categorie riviercruises. Onze waaier aan bestemmingen onderscheidt ons eveneens. Het is de grootste en meest genuanceerde in de markt.


Onze programma's op de rivieren, zeeën en kanalen, hebben de ambitie om de mooiste historische, artistieke en architecturale schatten van de hele wereld en in het bijzonder diegene die geklasseerd werden als werelderfgoed van de UNESCO, aan onze klanten te laten ontdekken.


Het toeristische aspect is niet het enige criterium dat wordt weerhouden bij het voorbereiden van een nieuwe route. We houden ook rekening met de specifieke smaak van onze klanten, met hun verlangen om ontspanning en hobby's, gastronomie en culturele bezoeken, het bezoek van de grote steden en kleine hoekjes van het paradijs te combineren, evenals verschillende landen tegelijk te kunnen bezoeken.


Van 2 tot 16 dagen voor de langste cruises, is er voldoende keuze om een ​​onvergetelijke ’ontsnapping’ of vakantie te ervaren tijdens een cruise met een ervaren en wereldwijd erkende maatschappij.


CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST