Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Het intieme Frankrijk aan boord van onze rivierschepen

Frankrijk, het object van lust van toeristen van over de hele wereld! CroisiEurope breidt haar aanbod uit in dit land van oneindige rijkdom: zijn kastelen, zijn sublieme landschappen, zijn levenskunst met een wereldbefaamde gastronomie en zijn beroemde wijngaarden. Zij positioneert schepen op de Gironde, rond Bordeaux, een belofte van mooie ontdekkingen voor fijne smaakpapillen.


Maar er is nog schattiger, nog intiemer, voor degenen die echt de zoetheid van het leven aan boord van onze schepen willen proeven en het echte Frankrijk willen ontdekken, het authentieke, het ware, in het hart van de tradities en in de schaduw van het gebladerte. Het is langs de kanalen dat het zich verbergt.


Zo glipten vanaf 2013 onze rivierschepen binnen in onze vloot. Kleine juweeltjes van comfort, verfijning, optimaal gebouwd, mooi ingericht, door ons versierd en voorzien van een jacuzzi en fietsen aan boord. Verwend, bedorven dag na dag, beleven onze passagiers er fantastische verblijven die ze niet snel zullen vergeten!