Alain Bohn, « chef-kok van de chefs van de maatschappij», bedenkt, ontwerpt en beheert de menu's die aan boord van onze schepen worden bediend, in de pure traditie van de Franse gastronomie. In 2013 trad hij toe tot de verenigingen van de Meesterkoks van Frankrijk en de ‘Chaîne des Rôtisseurs’.
Op bepaalde cruises, met name gastronomisch of oenologisch, heeft CroisiEurope zich geassocieerd of associeert zich met sterrenkoks zoals wijlen Paul Bocuse, Marc Haeberlin of Emile Jung.
Are you in United States ? Visit
www.CroisiEuropeRiverCruises.comPrices displayed in US Dollars and website in English. - Book your cruise online. - Enjoy all our latest deals and special offers.CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".