Bent u in United States? Bezoek onze website.

Rederij sinds 1990

In 1990 koos de maatschappij Alsace Croisières, toen al zeker van haar succes, voor de status van rederij en liet dan ook haar eerste schip bouwen: de MS Liberté. Dit elegante schip, met zijn exclusieve lijn, ging dus vooraf aan de vloot die zal worden geboren en die vandaag 50 eenheden in de wereld telt. Hij zal varen over de Rijn, waar het allemaal is begonnen, en zijn zijrivieren.


De schepen, gebouwd in België in Namen, in Frankrijk in St-Nazaire en in Vietnam in Ho Chin Minh City (Triyards) en ontworpen door de respectievelijke architectenbureaus, zullen de een na de ander ontstaan. De bestemmingen breiden zich in hetzelfde tempo uit: Rhône en Saône, Donau, Seine.


Bovenop de vrijheid om het schip naar eigen goedkeuren te leiden, beheert de rederij voortaan haar vloot van het begin tot het einde: van de constructie tot de verkoop en marketing via de logistiek en het beheer van alle diensten aan boord.

Resultaat: Alsace Croisières biedt de beste prijs/kwaliteit verhouding.


CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST