Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Schepen op mensenmaat die het verschil maken

Hun ‘mensenmaat’, met een capaciteit van slechts 22 tot 200 passagiers, maakt het leven aan boord gemakkelijker. De nabijheid van de boordcommissaris en al het personeel dat tot uw dienst staat, creëert een vriendschappelijke relatie in alle omstandigheden.


Geen opwinding. Geen geduw van passagiers in drukke rijen van honderden die wachten op het vertrek van hun excursie met de bus of taxi. Zen! U bent met vakantie en wij zorgen met tact en in alle kalmte voor uw ontspanning en uw vermaak.


Nog een groot voordeel: dankzij de grootte van onze schepen kunnen ze dichter bij steden, dorpen en interessante plaatsen aanmeren.


Ons zeeschip met 200 passagiers kan aanmeren in de kleinste eilanden en in alle havens die niet toegankelijk zijn voor de gewone zeeschepen. Hiermee wint u heel wat tijd bij de bezoeken aan droomlocaties waar we u heen brengen.


Onze vloot is als een drijvend hotel dat u uitnodigt om uw koffers neer te zetten en u bij de hand te laten leiden door ons, net alsof u een bevoorrechte gast bent van een bemanning die volledig tot uw dienst is. Pure luxe, niet?