Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Themacruises « alles inbegrepen aan boord »

U houdt van fietsen, wandelen, reizen met uw gezin en uw kinderen ... U bent een echte fijnproever ... Verschillende formules van specifieke of themacruises zijn beschikbaar. Ze omvatten de deelname van ervaren specialisten die u vergezellen op deze uitzonderlijke reizen en de gebruikelijke diensten die deel uitmaken van het « verblijfspakket aan boord ».

  • CroisiRando doorloopt de mooiste paden en locaties in Europa, in Italië, tussen Kroatië en Montenegro, in Andalusië, in de vallei van de Douro, in het zuidwesten van Frankrijk rond Bordeaux, langs de Donau en in de regio van de drie landen tussen Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Terwijl wandelaars hun route te voet volgen, genieten de niet-wandelaar "begeleiders" van een speciaal programma dat aan hen gewijd is.
  • CroisiVélo is een origineel concept dat plezier en comfort combineert. Een gids, fietsen, kaarten en topogidsen worden ter beschikking gesteld door CroisiEurope, die tevens ook technische ondersteuning biedt aan de fietsers. Ze vertrekken op hun ritme, voor een hele dag of minder. Het schip begeleidt hen en biedt hen zo veel mogelijk comfort langs de Donau, de Gironde, de Rhône en de Saône, de Loire, de Rijn van Bazel tot Amsterdam ...
  • CroisiFamille biedt een op maat gemaakt vakantieconcept aan voor jong en oud in juli en augustus in Kroatië, in Andalusië, op de Douro in Portugal en in Venetië. De kinderen maken plezier aan boord, onder toezicht van BAFA gecertificeerde animatoren, terwijl de ouders het land verkennen. (Zie de prijsaanbiedingen onder de rubriek « familie en kinderen aan boord »)
  • De « gastronomische » en de « œnologische » maken de fijnproevers gelukkig op de Rijn en op de Rhône, met de deelname van twee grote namen in de gastronomie : Marc Haeberlin, drie sterren chef-kok in de Michelin Gids en Serge Dubs, beste sommelier van de wereld 1989. Ze laten u de smaken van de wereld en de wijnen van de beste wijngaarden van Frankrijk ontdekken.