Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

CroisiEurope, leider van de riviercruises in Europa, is de riviermaatschappij die één van de beste prijs/kwaliteit verhoudingen biedt.

Als rederij beheert het bedrijf zijn vloot van bij het ontwerp / de bouw van zijn schepen tot hun commercialisering. Het heeft alle vaardigheden in huis die verband houden met het vak van de navigatie. Deze kostenoptimalisatie geeft het een duidelijk voordeel ten opzichte van de concurrentie.


Zo kan CroisiEurope investeren in de extreme kwaliteit van haar diensten. Haar reputatie is gebaseerd op vele troeven die haar regelmatig officiële onderscheidingen opleveren in de wereld van de cruises in Frankrijk of in het buitenland :

  • Een persoonlijk onthaal en service in een warme en vriendelijke sfeer. Onze ervaren bemanning is toegewijd en attent tijdens de volledige duur van uw verblijf.
  • De gastronomie aan boord wordt reeds lange tijd erkend. De kwaliteit en verfijning ervan zijn een eerbetoon aan de traditie van de Franse haute cuisine.
  • Het kader van onze schepen, hun inrichting en decoratie bestudeerd met onze interieurontwerper, evolueert in een eigentijdse geest die een beroep doet op de mooiste materialen, met functionele en harmonieuze aanpassingen, met een verfijnde en lichte decoratie.
  • Het comfort van de schepen, met zeer goed uitgeruste kajuiten en bedden van hoge kwaliteit, een onberispelijke netheid.
  • Een betrouwbare en veilige vloot, gecertificeerd VERITAS, regelmatig onderhouden en gerenoveerd.
  • Goed bestudeerde en voorbereide routes. Ongeacht de bestemming in Europa en in de wereld, worden ze vooraf ter plaatse onderzocht, om een ​​soepel verloop en de culturele interesse te garanderen, soms buiten de gebaande paden.


Dezelfde striktheid en hetzelfde professionalisme karakteriseren al onze administratieve diensten: verkoop, commercieel beheer, aankoop, opleiding van personeel, ...


Aan de top staan ​​en alles doen wat mogelijk is om onze klanten tevreden te stellen: dit is ons objectief op lange termijn.