Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Uitzonderlijke momenten

Onze vaste klanten die van de ene rivier naar de andere varen, zullen het u kunnen vertellen: de kwaliteit van CroisiEurope is steeds dezelfde ongeacht het schip en bijgevolg ongeacht de chef-kok in de keuken. Evenwicht tussen smaken, verfijning, lokale toets, creativiteit ... geven de stijl van de maatschappij weer in heel onze vloot. Gastronomie is inderdaad één van onze sterke punten en geniet van de “french touch”, die zo gewild is bij fijnproevers over de hele wereld.


CroisiEurope heeft ervoor gekozen om het beheer van de menu's toe te vertrouwen aan een directeur van de catering die Alain Bohn heet. Hij is de "chef van alle chef-koks" aan boord van onze schepen. Als echte ambassadeur van de Franse gastronomie en loyale medewerker van CroisiEurope sinds meer dan 25 jaar, ontwerpt en vernieuwt hij elk seizoen de menu's die elke dag op elk schip worden bereid en geserveerd. Hij geeft steeds voorrang aan verse en seizoensgebonden producten.

Alain Bohn maakt deel uit van de vereniging van « Maîtres Cuisiniers de France » en van de « Chaîne des Rôtisseurs ».


In de intimiteit van onze schepen houdt de chef-kok van improvisatie en van nabijheid, zoals in een familie, met de beste producten van de bezochte terroirs.


En wanneer de zon op haar hoogste punt staat, op sommige schepen in de zomer, laten we ons volledig gaan met heerlijke barbecues die op het dek worden geserveerd.

Tenslotte kan onze tafel hoogtepunten bereiken tijdens onze specifieke « gastronomische » en « œnologische » cruises met de hulp van, onder andere, de driesterrenchef Marc Haeberlin en de « beste sommelier ter wereld», Serge Dubs, die ook deelneemt aan de selectie van de wijnen die geserveerd worden in het kader van de formule « alles inbegrepen ».