Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Een unieke ervaring in panoramische versie

Cruises zijn in opmars. Wie droomde er inderdaad niet van om aan boord van een schip te gaan en zich te laten meevoeren naar een nieuwe horizon? Dus, de zee op gaan in een grote boot of de rivier in een intieme versie ... met CroisiEurope?


Iedereen die één of meer van onze riviercruises heeft meegemaakt, zal het u wel zeggen. Inschepen met CroisiEurope is tegelijkertijd een ​​leuke en een ontspannende vakantie ervaren. Aan boord straalt alles comfort, rust en plezier uit.


Deze schepen, ongeveer 38,50 tot 115 meter lang en 11,40 meter breed, zijn echte panoramische cocons met een restaurant met open zicht op het landschap, gezellige loungebars ook volledig voorzien van ramen, alle kajuiten met buitenzicht, sommige met heel grote ramen afhankelijk van het dek of het schip. Eender waar u ook bent, ziet u het landschap voorbij glijden.


Overal vindt u fauteuils en sofa's, die u uitnodigen even plaats te nemen tussen de maaltijden door of bij uw terugkomst van de excursies. En als u liever aan boord blijft in plaats van een wandeling te gaan maken, is alles voorzien om u een rustig moment te bieden in één van onze salon-bars. Het grote salon, met zijn dansvloer die 's avonds tot leven komt, of de kleine lounge, op sommige schepen, die dienst doet als bar en bibliotheek, zijn erg gezellig. Of zelfs op het zonnedek afhankelijk van het seizoen. In deze rustige uren is het schip helemaal van u.


U bent hier thuis. Stilte aan boord.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".