Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Verre bestemmingen

Vanaf het begin van de herfst tot het einde van de winter, biedt ons aanbod van cruises op de verre rivieren u de mogelijkheid om volop van de zon en de warmte te genieten terwijl u de mooiste en indrukwekkendste plaatsen en natuurlijke landschappen in de wereld ontdekt.


De keuze is enorm! Ontdek Vietnam en Cambodja, door een cruise te maken op de Mekong aan boord van de Indochine I of de gloednieuwe Indochine II. Vergroot uw plezier door te kiezen voor de verlenging op ontdekking van de imposante baai van Halong of zelfs van de Vietnamese hoofdstad Hanoi.


Nog steeds in Zuidoost-Azië, kan u met een cruise op de Irrawaddy rivier in Myanmar een land ontdekken dat tot de meest mysterieuze ter wereld behoort. We stellen u voor om uw verblijf te verlengen door te vertrekken op ontdekking van het Inle-meer en zijn wonderen.


Ten slotte brengt onze safari-cruise u naar Zuidelijk Afrika, naar Namibië, Botswana en Zimbabwe. Onze weelderige lodges bieden u absolute luxe in het hart van de savanne en de Afrikaanse fauna, aan de rand van de Zambezi. Met de African Dream kan u varen op het Kariba meer, het op één na grootste kunstmatige meer ter wereld waar de natuur maagdelijk en onontgonnen is gebleven en de enige meester van de plaats is. De voorgestelde verlenging naar Kaapstad, in Zuid-Afrika, zal deze unieke reis naar het einde van de wereld als apotheose afsluiten in het land van de dieren.