Bent u in United States? Bezoek onze website.

Verre horizonten, grenzeloze dromen

Het is inderdaad een nieuw perspectief van verre bestemmingen die op andere continenten worden geopend. Rusland langs de Wolga en de Neva op gecharterde boten, Vietnam en Cambodja op de betoverende Mekong, en Zuidelijk Afrika behoren tot de culturele bestemmingen van hoog niveau die met succes werden gelanceerd.

Ze zullen worden gevolgd door vele andere bestemmingen, in Noord-Amerika langs de Saint-Laurent rivier, in Zuid-Amerika op de Amazone en in Peru, in Zuidelijk Afrika in het hart van de Zambezi rivier en het Kariba meer. Ze werden allemaal opgericht met hetzelfde idee van originaliteit, authenticiteit, ver weg van het massatoerisme, om dichter bij het lokale leven te komen. Met steeds de diensten van hoge kwaliteit en het gekende stempel van CroisiEurope.


CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST