Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Visa en paspoorten

Al onze cruises vereisen een geldig identiteitsbewijs (nationale identiteitskaart of paspoort).


Voor sommige bestemmingen is een paspoort verplicht, met een geldigheidsdatum van 6 maanden na de verwachte datum van terugkeer.


Voor onze verre bestemmingen kan het visum verplicht zijn en moeten specifieke stappen worden gezet. Deze gegevens zijn terug te vinden op de bevestiging van uw bestelling en uw reisdocumenten. Onze reisagenten kunnen u ook informeren, aarzel niet om hen dit te vragen tijdens uw boeking.


We nodigen niet-Europese burgers uit om te informeren naar de formaliteiten die op hen van toepassing zijn, op hun consulaat of ambassade van herkomst, teneinde de politie- en douaneformaliteiten te kunnen voldoen die van kracht zijn in de landen die op de route liggen van de cruise. Ze moeten voorzien zijn van alle verblijfs- en doorreisvisa en alle eventueel noodzakelijke gezondheidscertificaten.


We raden passagiers aan om eventuele wetswijzigingen bij hun reiskantoor of consulaten, ambassades en relevante gezondheidsdiensten te controleren of door de volgende website te raadplegen (lijst enkel ter informatie):Houders van een Amerikaans paspoort kunnen zonder extra visum naar en binnen de Europese Unie reizen. Voor informatie over de formaliteiten voor andere bestemmingen, wordt aan niet-Amerikaanse burgers geadviseerd om hun ambassade of consulaat te raadplegen.


Een passagier die niet aan boord van een vlucht kan gaan of de toegang tot een land wordt geweigerd, omhad hij de documenten die door de autoriteiten vereist worden en die vermeld stonden in het verkoopcontract of de door hem ondertekende factuur niet kan aanbieden, kan geen aanspraak maken op een terugbetaling.


In geval van niet-naleving zullen alle gemaakte kosten voor rekening van de klant zijn. In het geval dat we de toegangsdocumenten opmaken voor rekening van de klant (visum), doen we dit op basis van de informatie die aan ons werd doorgegeven. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige gevolgen indien deze informatie nadien onjuist zou blijken te zijn. De gevraagde documenten moeten ons binnen de gestelde tijd per aangetekende brief met ontvangstbevestiging worden toegezonden en na te hebben geverifieerd dat hun geldigheid voldoet aan de vereisten van de betrokken landen. Ze kunnen niet worden teruggegeven voor de dag van vertrek.


Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen of niet-levering door de betrokken autoriteiten. De passagier moet het bedrijf alle nodige informatie verstrekken om dit toe te laten zijn eigen verplichtingen inzake veiligheid na te komen.