Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Het volledige « seizoen » van de cruises : mooie dagen zonder grenzen

Ongeacht het seizoen, ongeacht de maand van het jaar, heeft u steeds de mogelijkheid om met CroisiEurope op cruise te vertrekken. Van het noorden naar het zuiden van Europa, tot aan het uiterste oosten van het continent en ver daarbuiten, schijnt de zon op één of andere manier in elk seizoen. Laat u leiden door onze knowhow en maak uw keuze volgens uw wensen.

 

Het “seizoen” van de cruises strekt zich uit over acht maanden, van maart tot oktober voor de Europese cruises en het hele jaar door voor onze verre cruises. Lente, zomer, herfst ... Ons breed aanbod aan bestemmingen in Europa en in de wereld opent voor u alle deuren naar de ontdekking in een caleidoscoop van kleuren, smaken en landschappen.

 

Liefhebbers van de zon en van een zomerse sfeer zullen graag vertrekken op een cruise in het zuiden van Europa: Italië, Portugal, Andalusië, Kroatië ... Het geheel van onze vloot stelt ruimtes voor, volledig geopend op het landschap, met hun comfortabele zonnedekken, bevorderlijk voor het uitrusten tussen de bezoeken door aan steden en typische sites.

 

De liefhebbers van romantiek, van historisch en cultureel erfgoed zullen naar het noorden vertrekken. Nederland met zijn schitterende tulpenvelden in de lente, België en zijn steden met kanalen die we doorfietsen, de romantische Rijn en zijn legendes, bezaaid met forten, strekken hun armen naar hen uit in kalme en betoverende wateren.

 

Steeds weer cultuur, muziek en romantiek.... Centraal-Europa, langs de "mooie blauwe Donau" verleidt onze klanten van de eerste bloesems in de lente tot en met Kerstmis. Van het Zwarte Woud tot de Donaudelta, doorkruisen onze vaarroutes tot 10 landen: Oostenrijk, Duitsland, Slowakije, Hongarije, Kroatië, Servië, Bulgarije, Roemenië, Moldavië en Oekraïne.


Deze cruises zijn tijdloos, ongeacht het seizoen. Zij bieden allen het breedste perspectief op grootse landschappen zoals de IJzeren Poort tussen de Karpaten en de Balkan, op een mozaïek van nationaliteiten, op landen die de geboorte en inspiratie hebben gezien van de grootste kunstenaars, schilders, dichters en muzikanten.