Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
  14/04/2016

Inhuldiging van de Elbe Princesse in Berlijn

Op donderdag 14 april 2016 om 11 uur, heeft de familie Schmitter de MS Elbe Princess in Tegel Berlijn ingehuldigd, de tweede raderboot van de maatschappij.

De doop werd ingezegend door pater Matthias Brühe van de Katholische Pfarrei Herz Jesu-kerk.


Om de Frans-Duitse vriendschap te symboliseren werden een emblematische meter en peter gekozen: mevrouw Anke Rehlinger, minister van Economische Zaken van het Saarland en Jean-Claude Tribolet, minister-adviseur, die de heer Philippe Etienne, Ambassadeur van Frankrijk, vertegenwoordigt.


Deze innovatieve raderboot vaart van Berlijn naar Praag op de Elbe en de Moldau vanaf 19 april 2016. Dankzij zijn grootte, kan hij varen tot in het hart van de steden, wat een enorme aanwinst is. Hij zal het bezoek toelaten van onmisbare plaatsen zoals Berlijn, emblematische hoofdstad; Potsdam en het Sans Souci Park; Wittenberg, stad van Luther; Meissen en haar porselein; Dresden, het Firenze van de Elbe; Elbsandsteingebirge, het natuurlijke en architectonische wonder; Litoměřice, de charme van een plek vol geschiedenis en Praag, de mythische gouden stad.


Met dit nieuwe navigatie-concept geïnspireerd door een oude techniek - de schepraderen - en herwerkt met baanbrekende technologieën, tart CroisiEurope de navigatie beperkingen. Deze prestigieuze boot kan het hele jaar door varen in de lagere wateren van de Elbe, in tegenstelling tot klassiek aangedreven boten. Bovendien kan hij aanmeren in het hart van Praag. Gebouwd in de beroemde scheepswerf in Saint-Nazaire, Franse belofte van kwaliteit, is hij 95,37 meter lang en 10,50 meter breed, heeft hij 2 bruggen en 2 paddle wielen aan de achterzijde. Hij beschikt over 40 ruime kajuiten allemaal met buitenzicht en biedt plaats aan 79 passagiers. Deze boot biedt maximaal comfort aan boord: wifi, airconditioning en verwarming, flatscreen-tv, radio, haardroger, kluis. Een panoramisch restaurant biedt plaats aan alle passagiers tijdens één enkele dienst. Een loungebar met een dansvloer biedt een mooie gezellige ruimte en een groot zonneterras met ligstoelen zorgt ervoor dat cruisepassagiers van de buitenlucht kunnen genieten.


Ontdek alle cruises op de Elbe evenals cruises met de Elbe Princess.