Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
  04/05/2017

De MS Symphonie gerenoveerd!

De MS Symphonie vervoegde de CroisiEurope-vloot in 1997. Met zijn 110 meter lang en 10 meter breed, heeft het schip sindsdien zowel op de Rijn als op de Donau gevaren. Zijn goede en loyale diensten werden in het jaar 2017 beloond vermits het volledig werd gerenoveerd en nu een compleet nieuw interieur heeft - chique en comfortabel.


Verhogen van niveau was een van de uitdagingen: het aantal kajuiten werd verminderd om grotere kamers aan onze passagiers te kunnen aanbieden. De salon-bar evenals het restaurant en het zonnedek profiteerden ook van een ongelooflijke facelift. Een nieuwe start naar de Romantische Rijn en de Donau.


De nieuwe Symphonie zal transeuropese cruises (tot 13 dagen) langs de mooiste rivieren aanbieden en zal u naar het hart van Europa brengen, waardoor u de culturele diversiteit, de geschiedenis en de tradities ervan zal kunnen ontdekken. Het schip zal van Nederland, Frankrijk, Duitsland of de landen van Centraal-Europa varen naar Oostenrijk, Hongarije en Slowakije.


Er zullen programma's zijn op maat van elk seizoen: ontdek in april Amsterdam, Rotterdam en het bloemenpark Keukenhof in Nederland en de landschappen van het romantische Rijndal (UNESCO werelderfgoed); vanaf mei, Wenen, Boedapest, Bratislava, de weelderige barokke hoofdsteden van de landen van de Donau en de idyllische openluchtschilderingen van Wachau, de vallei die de abdij van Melk en het typische dorp Dürnstein herbergt.