Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

De Baltische eilanden, de Oder en de Havel


Vanuit Berlijn vaart u op de Havel, een rivier in het noorden van Duitsland en een aftakking van de Elbe. Hij ontspringt in het land van Mecklemburg-Vorpommern, stroomt door Brandeburg en Berlijn en mondt uit in de Elbe in Sachsen-Anhalt. Van de 325 km van zijn loop, liggen er 285 km in Brandeburg. Ze zijn bevaarbaar.


Vervolgens bereikt u de Oder, een rivier in Midden-Europa van 854 km lang die uitkomt in de Baltische zee. Hij stroomt door de Tsjechische Republiek (112 km) en Polen (742 km) en langs Duitsland (gedurende 187 km). Hij vormt zo een natuurlijke grens tussen Duitsland en Polen. Dit is de 2de Poolse rivier (in lengte) na de Vistule.


Eens u aan de Baltische zee bent aangekomen, kunt u kennis maken met de eilanden Usedom en Rügen die tot de grootste Duitse eilanden behoren. U zult versteld staan door de schoonheid van de ongerepte landschappen die u er kunt bewonderen.


CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".