Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Cruises in België

Een cruise vakantie in België is een prachtige gelegenheid om de geschiedenis van een land met een oogverblindend erfgoed te ontdekken.

 

Laat u dus meenemen naar Brussel, een hoofdstad vol leven met grootse architectuur. Loop in Brugge, het "Venetië van het noorden", door de smalle straatjes met kinderkopjes en volg er de loop van de vele grachten die de oude stad omringen en doorkruisen van de ene kant naar de andere.

 

Doorheen Antwerpen, voortaan één van de grootste steden in Europa, zal u kunnen genieten van de veelheid aan toeristische attracties: musea, dierentuin, kerken en oude gebouwen maken de stad tot een veelzijdige bestemming die rijk is aan mogelijkheden.

 

Ontdek vervolgens de essentie van het koninkrijk België door te cruisen door het nog ongerepte landschap. Tussen Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg geniet u van deze bruisende cultuur die uniek is in de wereld. Dit land heeft het beste kunnen halen uit alle culturen die het omringen om uiteindelijk op briljante wijze zijn eigen cultuur samen te stellen. Elk jaar neemt het aantal bezoekers en fans in België toe, en terecht. Dus wacht niet meer en ga op cruise in België, tegelijk zo dichtbij en zo anders ...

Cruises

Nederland en de tulpen (formule haven/haven)

AMSTERDAM (of nabije omgeving) - WIJK BIJ DUURSTEDE - ROTTERDAM - ANTWERPEN

Vaar van Amsterdam tot Antwerpen en ontdek Nederland, het land van de tulpen, de molens en de kaas. Tijdens deze cruise en zijn excursies, nodigen wij u uit om het authentieke en idyllische karakter van Nederland te ontdekken, waarvan vele grachten en steden zijn geklasseerd als UNESCO Werelderfgoed.

Volgende vertrekken: 02/04/2024, 03/04/2024
Ref.AAV_PP
5 Dagen
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

De magische Moezel en de romantische Rijn; een uitzonderlijke vaartocht aan de samenvloeiing van beide rivieren (formule haven/haven)

STRAATSBURG - KOBLENZ - ALKEN of MOSELKERN - TRIER

Scheep in voor een magische cruise door het hart van de Moezelvallei. De rivier stroomt door een gebied dat al meer dan 2000 jaar door de mens is gevormd, sinds de Romeinen hier voor het eerst wijnstokken verbouwden. Tientallen burchten kijken uit over kleine wijndorpjes langs de rivier, zoals het sprookjesachtige kasteel van Eltz, genesteld in een heuvelachtig landschap, of het indrukwekkende fort Ehrenbreistein dat uitkijkt over de samenvloeiing van de Rijn en de Moezel.

REF. TIS_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 06/07/2023, 01/08/2023
Ref.STI_PP
5 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Nederland en de tulpen (formule haven/haven)

ANTWERPEN - ROTTERDAM - AMSTERDAM (of nabije omgeving)

Vaar van Antwerpen tot Amsterdam en ontdek Nederland, het land van de tulpen, de molens en de kaas. Tijdens deze cruise en zijn excursies, nodigen wij u uit om het authentieke en idyllische karakter van Nederland te ontdekken, waarvan vele grachten en steden zijn geklasseerd als UNESCO Werelderfgoed.

Volgende vertrekken: 06/04/2024, 07/04/2024
Ref.ANV_PP
5 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".