Bent u in United States? Bezoek onze website.
Kies uw formule
Klassiek
2022 2023

De rijkdommen van het Noorden

6 Dagen - BAM
Omschrijving

Cruise

BRUSSEL - ANTWERPEN - ROTTERDAM - AMSTERDAM - Brussel

"Hoe kan ergens anders zo dichtbij en toch zo anders zijn ..." Vaar van Brussel naar Amsterdam via Antwerpen en Rotterdam, door de Koninkrijken van België en van Nederland tijdens een cruise op zoek naar hun verborgen schatten. Mis de vele internationale instellingen niet die overal verspreid liggen in de straten van Den Haag of de adembenemende schoonheid van Brussel, de Belgische en Europese hoofdstad. Reis naar het hart van iconische plaatsen zoals Volendam, een voormalig vissersdorp aan het IJsselmeer en de Zaanse Schan

Croisi +
All inclusive aan boord

DE TROEVEN VAN CROISIEUROPE

 • Volpension - DRANKEN INBEGREPEN bij de maaltijden en aan de bar
 • Verfijnde Franse keuken - Diner en gala-avond - Welkomstdrankje
 • Gratis wifi aan boord
 • Audiofoonsysteem tijdens de excursies
 • Voorstelling van de kapitein en zijn bemanning
 • Animatie aan boord
 • Bijstands-/repatriëringsverzekering
 • Haventaksen inbegrepen

DE HOOGTEPUNTEN VAN DE CRUISE

 • Holland en de schatten van Belgium
 • Ontdekking van(1):
  • Zaanse Schans, een echt openluchtmuseum
  • Brussel, hoofdstad van de Belgische chocolade
  • Den Haag, koninklijke stad

Route

Dag 1

BRUSSEL

Inscheping om 18u. Welkomstdrank en voorstelling van de bemanning. Avondmaal aan boord. Vrije avond.

Zie +
Dag 2

BRUSSEL - ANTWERPEN

Facultatief geleid bezoek aan Brussel. Het gotische erfgoed en de renaissance vloeien samen, de art nouveau samen met de art deco, het classicisme samen met een hedendaagse architectuur. Brussel staat voor gezelligheid en bekoring. In de namiddag, cruise richting Antwerpen. Vrije avond in Antwerpen of een ontdekkingstocht door het oude stadscentrum in het gezelschap van onze hostess.

Zie +
Dag 3

ANTWERPEN - ROTTERDAM

We varen door de dag op de Schelde richting Rotterdam. Animatieavond.

Zie +
Dag 4

ROTTERDAM - AMSTERDAM

's Morgens varen we naar Utrecht. In de namiddag, facultatief geleid bezoek aan Den Haag. Terug aan boord in Amsterdam. Vrije avond.

Zie +
Dag 5

AMSTERDAM

Facultatief geleid bezoek aan Amsterdam en Diamantairs. Vrije namiddag of facultatieve excursie naar Volendam, een oud vissersdorp aan de oevers van het Ijsselmeer, en Zaanse Schans. Gala-avond.

Zie +
Dag 6

AMSTERDAM - Brussel

Ontbijtbuffet aan boord. Ontscheping om 9u. Transfer per autocar richting Brussel. Aankomst in de late voormiddag. Einde van onze diensten.

Zie +

Data en Prijzen

Stad van vertrek
START IN 2023
Vertrek 02/05/2023
Aankomst 07/05/2023
Schip : MS Modigliani Ankers : 4

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Kortingen

 • Korting voor kinderen van 2 tot 9 jaar oud : - 20 %
Inbegrepen:
Niet inbegrepen:

Autocartransfer Amsterdam/Brussel (D6) - de cruise in volpension van het avondmaal van de 1ste dag tot het ontbijt van de laatste dag - dranken inbegrepen aan boord (buiten speciale kaarten) - het verblijf in een dubbele cabine met airco, douche en WC - de animatie - de bijstand van onze hostess aan boord - de welkomstdrank - de bijstands- en repatriëringsverzekering - de haventaksen.

dranken op de speciale kaarten, dranken tijdens excursies of verplaatsingen - de facultatieve excursies (te boeken en te betalen aan boord of in het agentschap) - de annulatie- en bagageverzekering - de persoonlijke uitgaven.

Excursies

Den Haag en haar binnenhoven

Vertrek per autocar naar Den Haag, de administratieve hoofdstad van Nederland. Den Haag is één van de mooiste steden van Nederland en is altijd een geliefde stad van het Koninklijke huis geweest. Van Willem van Oranje tot Prins Maurits,...

Duur 4h30 Klassiek
Prijs per persoon 38,00 € Voor vertrek 51,00 € Aan boord
Zie meer

Brussel en bezoek ann een chocoladefabriek

Het bezoek aan de Belgische hoofdstad start met een panoramische rondrit om de bekendste monumenten van de stad te leren kennen zoals het Koninklijk Park van Laken, het Atomium dat de molecule van een ijzer-kristal voorstelt dat 165 miljard keer werd...

Duur 4h00 Klassiek
Prijs per persoon 48,00 € Voor vertrek 64,00 € Aan boord
Zie meer

Amsterdam en diamantproducent

Vertrek met de autocar voor een geleid bezoek aan de stad. Amsterdam is een van de meest buitengewone steden van de wereld. Van zijn kanalen tot zijn wereldberoemde musea via de talrijke bezienswaardigheden en historische schatten is Amsterdam &eacut...

Duur 4h00 Klassiek
Prijs per persoon 35,00 € Voor vertrek 47,00 € Aan boord
Zie meer

Excursie naar Volendam en de Zaanse Schans

Vertrek met de autocar met uw gids naar Volendam, een charmant vissersdorpje aan de oever van het IJsselmeer waar de bewoners nog in traditionele klederdracht rondlopen. Daarna bezoekt u een kaasmakerij (in Volendam of omgeving) om er te zien hoe de...

Duur 4h00 Klassiek
Prijs per persoon 39,00 € Voor vertrek 52,00 € Aan boord
Zie meer

Schepen

Verscheidene schepen mogelijk voor deze cruise

geldige identiteitskaart of paspoort verplicht. Inwoners van buiten de EU worden verzocht om hun ambassade of consulaat te raadplegen.


Vraag het gedetailleerd programma aan van de cruise ref. ABR. Verschil in reisweg en forfait excursies.


NB: om veiligheidsredenen zijn uitsluitend de rederij en de kapitein van het schip bevoegd om de reisweg van de cruise te wijzigen.

(1) Facultatieve excursies.

In functie van de beschikbaarheden van de aanlegsteigers, kan het aanleggen in Amsterdam worden vervangen door Wijk Bij Duurstede.

Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid, te verbruiken met mate.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST