Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Vier Kerstmis tijdens een cruise

Breng Kerstmis 2024 door op een cruise met CroisiEurope en ontdek de mooiste Europese tradities voor de eindejaarsfeesten. Heel onze crew zal u van harte welkom heten aan boord en u zal vieren rond de glinsterende kerstboom en genieten van het menu dat speciaal bereid werd door onze chef-koks, vooraleer de nachtmis bij te wonen in één van de mooiste steden van Europa. Ons assortiment kerstcruises voldoet aan alle wensen. Heeft u zin in atypische en verrijkende feestjes? Geniet dan van de romantiek van Venetië, het exotisme van Andalusië of de winterse schoonheid van Vlaanderen. Liefhebbers van traditie zullen eerder kiezen voor cruises op de Rijn om steden te ontdekken die een totale metamorfose ondergingen voor Kerstmis, of voor cruises in het Rhônedal die u onderdompelen in het hart van de Provençaalse kerst. Om nog maar te zwijgen van de cruises op de Donau, met grandioze en onvergetelijke feesten, of Parijs, de stad van de liefde voor een magische reis langs de Seine.


Klik op de cruises hieronder om de programma's en excursies die ze aanbieden te ontdekken en boek uw reis online!

Cruises

Kerstmis op de Rijn (formule haven/haven)

STRAATSBURG - ALT-BREISACH - STRAATSBURG

Scheep in voor een magische cruise op de Boven-Rijn terwijl u Kerstmis kan vieren en nieuwe tradities kan ontdekken. Laat u betoveren door de warme en feestelijke sfeer van de beroemde kerstmarkten in Straatsburg en Colmar. Na een heerlijk kerstavonddiner kan u ook de middernachtmis in Breisach bijwonen.

Volgende vertrekken: 23/12/2024, 23/12/2025
Ref.NOY_PP
3 Dagen
Vanaf540
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Kerst in de romantische Rijnvallei (formule haven/haven)

STRAATSBURG - RÜDESHEIM - BOPPARD - MAINZ - STRAATSBURG

Ga voor een betoverend avontuur in het romantische Rijndal dat rijk aan symbolen en emoties zal zijn. U zal de beroemde kerstmarkt van Straatsburg kunnen ontdekken, één van de grootste van Europa die u zal onderdompelen in de gezellige sfeer van de eindejaarsfeesten. U zal ook de beroemde kerstmis in Boppard kunnen bijwonen en de authentieke en traditionele steden Rüdesheim en Mainz ontdekken.

Volgende vertrekken: 23/12/2024, 23/12/2025
Ref.NOW_PP
4 Dagen
Vanaf805
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Provençaalse kerst ende vallei van de Rhône (formule haven/haven)

LYON - VIVIERS - AVIGNON

Sprookjes en magie zijn de sleutelwoorden van deze cruise op de Rhône voor kerstfeestjes in Provençaalse stijl! U zal Lyon ontdekken, een UNESCO-werelderfgoedstad die u 2000 jaar geschiedenis vertelt door zijn oude geplaveide straatjes, maar ook de stralende stad van Avignon die u zal betoveren met zijn historische rijkdom en levensvreugde. De hoofdstad van de Vaucluse en de Côtes du Rhône, de stad van de pausen, de stad van kunst en musea, kortom, laat u betoveren door deze stad vol verrassingen.

Volgende vertrekken: 22/12/2024, 22/12/2025
Ref.LVA_PP
4 Dagen
Vanaf829
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Santons en kersttradities langs de kanalen van de Provence

AVIGNON - TARASCON - ARLES - AIGUES MORTES - Avignon

De tradities van Kerstmis in de Provence zijn rijk aan symboliek en zitten vol emoties en sensaties. Ze geven betekenis en kleur aan de festiviteiten. Laat u betoveren door de magie van de Provençaalse kerstmarkten, van Avignon tot Aigues-Mortes, door Le Paradou, een dorp aan de voet van de Alpilles met een waar museum gewijd aan de santons van de Provence of door Aigues-Mortes voor een degustatie van fougasse, een lekkernij die vroeger voorbehouden was aan de kerstperiode.

Volgende vertrekken: 21/12/2024
Ref.FAN_NOPP
5 Dagen
Vanaf889
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Romantische Kerst in het land van de Lorelei (formule haven/haven)

STRAATSBURG - BRAUBACH - RÜDESHEIM - SPEYER of WORMS - STRAATSBURG

Maak een betoverende cruise op de Rijn, waar u de beroemde legende zal ontdekken van de Lorelei-rots, ondergedompeld in de feestelijke en warme sfeer van een romantische Kerst. Er zal magie in de lucht hangen op de kerstmarkt van Straatsburg, één van de meest majestueuze in Europa. Woon de kerstviering bij in Speyer of Worms om één van de meest verfijnde kerstavonddiners in schoonheid af te sluiten.

Volgende vertrekken: 22/12/2024, 22/12/2025
Ref.NOL_PP
5 Dagen
Vanaf895
per persoon
zie cruises
Meer weten