Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Zoek een cruise
//

Onze aanbiedingen

Een unieke knowhow sinds 1976

50

Schepen en woonboten

200000

Passagiers

170

Routes

38

landen over de hele wereld

Onafhankelijke en familiale Franse maatschappijEuropees leider op het vlak van riviercruises die menselijke waarden creëert die de familiale geest van de maatschappij weerspiegelen en die u zowel tijdens het boeken, als aan boord als bij uw terugkomst zal tegenkomen.
Innovatie en respect in het hart van de maatschappijCroisiEurope is pionier in de technologieën van de bouw en voorloper op talrijke rivieren met heel wat respect voor het milieu en de lokale culturen en biedt u de ruimste keuze aan bestemmingen op het gebied van riviercruises aan.
Passie voor excellentie en valorisatie van talentenDoor onze talenten te waarderen, bevorderen we het individu en zodus ook al onze medewerkers met het enige doel om excellentie op alle niveaus te bereiken.
meer informatie

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".