Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Onze schepen op de Rijn en de Donau

Ontdek de schepen van de CroisiEurope-vloot die de Rijn en de Donau doorkruisen. Afhankelijk van de route van de cruise varen de CroisiEurope-schepen ook over de zijrivieren van de Rijn: de Moezel, de Saar, de Havel, de Main en de Oder.

Laat u op de schitterende Blauwe Donau naar het hart van Europa varen, een gebied van duizend bloeiende culturen. Tussen Wenen en Boedapest en tot aan de Zwarte Zee via Servië en Roemenië, begeleidt onze vloot u op een adembenemende reis.


Ontdek hier het gedetailleerde ontwerp van elk van deze schepen en vind hetgene dat het beste bij u past.

Elk schip is ontworpen met zorg en smaak, met een uniek, chique en comfortabel interieur, met decoratieve elementen ontleend aan de couleur locale. De kajuiten zijn allemaal voorzien van douche en toilet, tv, haardroger en kluis.


Klik op elk schip om te ontdekken welk u verkiest evenals de cruises die het aanbiedt.

MS France

Gedeeltelijk gerenoveerd in 2016, krijgt de boot met zijn anijs en chocolade kleuren een sprankelende en vintage uitstraling. De patronen van het pied-de-poule-type herinneren aan de elegante outfits van dames van de wereld in de jaren 60. De kajuiten tonen retrofoto’s van Parijse monumenten.

Gemeenschappelijke ruimtes bevinden zich op het bovendek en de kajuiten zijn verdeeld over de twee dekken en hebben hoge ramen aan het hoofdeinde van het bed. Aarzel niet om naar het zonnedek te gaan om jezelf te ontspannen! Het is gemeubileerd met fauteuils en ligstoelen om heerlijk te ontspannen terwijl u geniet van een panoramisch uitzicht op de landschappen.

Ankers

4

Dekken

2

Kajuiten

78

Passagiers

159

Toon meer

MS Leonardo Da Vinci

Een van de beroemdste kunstenaars en geleerden in de geschiedenis die zijn naam aan deze 4 ankers boot heeft gegeven, die de Rijn bevaart, een rivier met meerdere culturele en natuurlijke rijkdommen.

De MS Leonardo Da Vinci is in 2011 volledig opnieuw gemonteerd, een boot met 4 ankers op menselijke schaal van 105 m lang en 11,40 m breed. Het biedt plaats aan 143 passagiers, in 72 kajuiten verdeeld over twee dekken. Elke kajuit, comfortabel en ruim, heeft alle voorzieningen en biedt de beste voorwaarden voor een verblijf. De decoratie, in beige en taupe tinten versterkt met goud, is zowel sober als elegant en is een eerbetoon aan het werk van de kunstenaar. Gelegen op het niveau van het bovendek ligt het restaurant, waar alle maaltijden wordt geserveerd tijdens de reis, biedt een delicate keuken in een verfijnde omgeving, waar grote erkers dat toelaten om optimaal profiteren van het panorama. Op hetzelfde dek bevindt zich ook de salon / bar met danspiste, terwijl op het zonnedek, een ideale plek om te ontspannen en de landschappen te bewonderen vanuit de ligstoelen, of in de schaduw.

Ankers

4

Dekken

2

Kajuiten

72

Passagiers

143

Toon meer

MS Mona Lisa

De Mona Lisa, Leonardo da Vinci’s beroemdste werk, gaf zijn naam aan deze gastvrije schip die vaart op de Elbe, de Donau en de Rijn. Deze rivieren bestaan uit vele culturele en natuurlijke schatten.

De MS Mona Lisa is een 4-anker schip die 82 m lang en 9,50 m breed is. Het schip biedt plaats aan 94 passagiers, in 47 kajuiten verdeeld over twee dekken. Elke kajuit is comfortabel en ruim, met alle voorzieningen en biedt de beste verblijfsvoorwaarden aan. De decoratie, in crèmekleurige en bordeauxrode tinten, is een eerbetoon aan Leonardo’s meest beroemdste werk, de Mona Lisa. Gelegen op het bovendek, het restaurant, waar alle maaltijden geserveerd worden, biedt
een verfijnde keuken in geraffineerde omgeving aan. Het restaurant heeft grote ramen waar u volop van het panoramamisch
uitzicht kan genieten. Op hetzelfde dek is ook de salon / bar met een dansvloer aanwezig. Op het zonnedek, de ideale plek om te ontspannen en van het landschap te genieten, kunnen de passagiers genieten van comfortabele ligstoelen, evenals een grote schaduwrijke zone.

Ankers

4

Dekken

2

Kajuiten

47

Passagiers

94

Toon meer

MS Modigliani

Genoemd ter ere van de beroemde Italiaanse schilder die vooral bekend staat om zijn portretten, vaart de MS Modigliani op de Rijn en de Donau. Hij neemt cruisepassagiers mee om elkaar te ontmoeten van de vele wonderen die deze twee romantische rivieren bij uitstek bieden.

De MS Modigliani is in 2011 volledig omgebouwd en is een boot met 4 ankers op mensenmaat van 110 m lang en 11,40 m
breed. Het biedt plaats aan 159 passagiers, in 78 kajuiten en een suite verdeeld over twee dekken. Elk van de kajuiten, met een oppervlakte van 11 m2 (16 m2 voor de suite), hebben alle voorzieningen en biedt de beste voorwaarden. De inrichting is netjes en de sfeer, beide elegant en vriendelijk, is in perfecte harmonie met zijn omgeving. Gelegen op het niveau van het bovendek is het restaurant, waar alle maaltijden worden geserveerd tijdens de reis, de delicate keuken is in een verfijnde omgeving, waar grote ramen het toelaten om volop genieten van het panorama. Op hetzelfde niveau bevindt zich ook de salon / bar met danspiste op het zonnedek, de perfecte plek om te ontspannen en de landschappen te bewonderen waar de passagiers in comfortabele ligstoelen kunnen genieten, evenals een grote schaduwrijke plek.

Ankers

4

Dekken

2

Kajuiten

78

Passagiers

159

Toon meer

MS Monet

Een van de beroemdste impressionistische schilders, Claude Monet, gaf zijn naam aan dit elegante schip, dat op de Rijn en de Donau vaart. Het schip neemt de passagiers mee op een tour van de vele wonderen die deze twee romantische rivieren bij uitstek te bieden hebben.

De MS Monet is een 4-anker schip, dat 110 m lang en 11,40 m breed is. Het schip kan 158 passagiers in 78 kajuiten over twee dekken verwelkomen. Elk van hen, met een oppervlakte van 11,50 m² (10 m² voor de eenpersoonshut), heeft alle voorzieningen en biedt de beste verblijfsvoorwaarden aan. De inrichting is netjes en de sfeer, zowel elegant als gezellig,
is in perfecte harmonie met de omgeving. Gelegen op het bovendek, het restaurant, waar alle maaltijden worden geserveerd tijdens de cruise, biedt een verfijnde keuken in een geraffineerde omgeving aan, waar u dankzij de grote ramen volop kunt genieten van het panoramisch uitzicht. Op hetzelfde dek vindt u ook de de lounge/bar met een dansvloer en centrale bar. Terwijl op het zonnedek, de ideale plek is om te ontspannen en te genieten van het landschap. Het zonnedek beschikt over ligbedden en een grote schaduwrijke zone.

Ankers

4

Dekken

2

Kajuiten

78

Passagiers

158

Toon meer

MS Victor Hugo

Een van de meest beroemde figuren uit de Franse literatuur gaf zijn naam aan dit prachtige 4-anker schip die vaart op de Tisza, de Sava, de Elbe, de Rijn en de Donau, rivieren van grote historische en culturele rijkdom.

Volledig gerenoveerd in 2019, de MS Victor Hugo is een 4-anker schip op menselijke maat, van 82 m lang en 9,50 m breed. Het biedt plaats aan 90 passagiers in 45 kajuiten verdeeld over twee dekken. Elk van hen heeft alle voorzieningen. Elke kajuit is voorzien van alle gemakken en biedt de beste verblijfsomstandigheden aan. De decoratie wordt gekenmerkt door romantiek. De minerale en blauwachtige kleuren verwijzen naar de Anglo-Normandische eilanden naar waar de schrijver verbannen was, terwijl accenten van goud en enkele art-deco-elementen de karakteristieke stijl van die periode oproepen. Het restaurant, gelegen op het bovendek, waar alle maaltijden tijdens de reis worden geserveerd, biedt een verfijnde keuken in een verfijnde omgeving aan, waar u door de grote ramen optimaal van het uitzicht kunt genieten. Op hetzelfde dek is er ook een salon / bar
met een dansvloer, terwijl op het zonnedek, de ideale plek is om te ontspannen en het landschap te bewonderen, passagiers kunnen genieten van comfortabele ligstoelen, en ook een grote schaduwrijke plek.

Ankers

4

Dekken

2

Kajuiten

45

Passagiers

90

Toon meer

MS Douce France

Dit schip werd volledig gerenoveerd in 2017 volgens de nieuwe normen van de rederij en beschikt nu over nog ruimere kajuiten met grote raampartijen op het bovendek. Voor de liefelijke en vrouwelijke inrichting in de gemeenschappelijke ruimtes werden rozetinten gebruikt, met toetsen van aubergine en anijs. De kajuiten baden in een maritieme sfeer.

De salon / bar en het restaurant op het bovendek bieden een panoramisch uitzicht, dankzij de grote raampartijen met Franse balkons. De kajuiten zijn verdeeld over twee dekken: op het bovendek beschikken ze over grote raampartijen met Franse balkons, op het hoofddek over grote ramen. Aarzel niet om op het zonnedek te kuieren voor ontspannende momenten! Het dek is uitgerust met zetels en ligstoelen, om zalig te relaxen en tegelijk van een panoramisch uitzicht op het landschap te genieten.

Ankers

5

Dekken

2

Kajuiten

55

Passagiers

107

Toon meer

MS Gérard Schmitter

Genoemd naar de oprichter van het bedrijf CroisiEurope, de MS Gérard Schmitter vaart op de Rijn en de Donau, om de vele bezienswaardigheden van de twee romantische rivieren te ontdekken.

De MS Gérard Schmitter, gebouwd in 2012, is een 5-anker schip die 110m lang en 11,40 m breed is. Het schip biedt plaats aan 174 passagiers in 87 kajuiten over drie dekken. Elk van hen, met een oppervlakte van 13,50 m², beschikt over alle voorzieningen en biedt de beste verblijfomstandigheden aan. De chocolade tinten, gecombineerd met vleugje roos en lila, maken het schip bijzonder warm. De decoratie, ontworpen door Maria Rosa Rosello, is een eerbetoon aan de oprichter van het bedrijf CroisiEurope, voor een verfijnde en bloemrijke geheel, zoals Gérard Schmitter het graag schilderde. Op het tussendek bevindt zich het restaurant, waar alle maaltijden geserveerd worden tijdens de reis. Het restaurant biedt een verfijnde keuken in een verfijnde omgeving aan, waar grote ramen u toelaten om ten volle van het panoramisch uitzicht te genieten. Op hetzelfde dek vindt u ook de salon / bar met dansvloer. Op het zonnedek, de ideale plek om te ontspannen en van het landschap te genieten, kunnen de passagiers genieten van comfortabele ligstoelen, evenals een grote schaduwrijke zone.

Ankers

5

Dekken

3

Kajuiten

87

Passagiers

174

Toon meer

MS Lafayette

Een groot figuur in de Franse geschiedenis en een held van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog, Markies de Lafayette, gaf zijn naam aan dit prachtige schip met 5 ankers dat op de Rijn vaart.

De MS Lafayette, volledig vernieuwd in 2014, is een 5-ankers schip die 90 m lang en 10 m breed is. Het schip biedt plaats aan 82 passagiers in 43 tweepersoons- of eenpersoonskajuiten verdeeld over twee dekken. Elk van hen, met een oppervlakte variërend van 10 tot 15 m², uitgerust met alle voorzieningen en biedt de beste voorwaarden aan. Het interieur, zeer eigentijds, zowel sober als sprankelend, is gecreëerd in grijze en zandkleurige tinten, gecombineerd met mauve en lila kleuren. Gelegen op het bovendek, het restaurant, waar alle maaltijden worden geserveerd tijdens de cruise, biedt een verfijnde keuken in een geraffineerde omgeving aan, waar u dankzij de grote ramen volop kunt genieten van het panoramisch uitzicht. Op hetzelfde dek vindt u ook de de salon / bar met een dansvloer en centrale bar. Terwijl op het zonnedek, de ideale plek is om te ontspannen en te genieten van het landschap. Het zonnedek beschikt over ligbedden en een grote schaduwrijke zone.

Ankers

5

Dekken

2

Kajuiten

43

Passagiers

82

Toon meer

MS Symphonie

De symfonie, de belangrijkste van alle muzikale composities, is in perfecte harmonie met het prachtige schip met 5 ankers waaraan zij haar naam ontleende en met haar routes op de Rijn en de Donau, romantische rivieren bij uitstek.

Volledig gerenoveerd in 2017, de MS Symphonie, is een schip met 5 ankers, dat 110 m lang en 11,40 m breed is. Het schip kan 106 passagiers in 55 kajuiten op twee dekken verwelkomen. Elk van hen heeft alle voorzieningen en biedt de beste verblijfsvoorwaarden aan. Het blauw (verwijzing naar de prachtige Blauwe Donau van de Johann Strauss Jr.) en de gele tinten van de decoratie bieden een vrolijke, levendige en lichte sfeer aan. Gelegen op het bovendek, het restaurant, waar alle maaltijden worden geserveerd tijdens de cruise, biedt een verfijnde keuken in een geraffineerde omgeving aan, waar u dankzij de grote ramen volop kunt genieten van het panoramisch uitzicht. Op hetzelfde dek is er ook de salon / bar met dansvloer,
terwijl op het zonnedek, de ideale plek is om te ontspannen en van het landschap te genieten. Op het zonnedek kunnen passagiers genieten van comfortabele ligstoelen, evenals een grote schaduwrijke zone.

Ankers

5

Dekken

2

Kajuiten

55

Passagiers

107

Toon meer

MS Vivaldi

Het draagt de naam van een van de grootste virtuozen in de muziekgeschiedenis, die componeerde "De Vier Seizoenen". De MS Vivaldi vaart op de Donau om de vele wonderen die deze romantische rivier bij uitstek aan te bieden.

De MS Vivaldi is een prachtig 5-anker schip gebouwd op menselijke maat van 110 meter lang en 11,40 meter breed. Ze biedt plaats aan 176 passagiers, in 88 kajuiten op drie dekken. Elk van deze kajuiten heeft een oppervlakte variërend van 9 m² tot 13 m² en is voorzien van alle gemakken en biedt de beste voorwaarden aan voor uw verblijf. De inrichting is zorgvuldig en de sfeer is zowel elegant als vredig en zo rijk als een concerto van Vivaldi. Alles is in perfecte harmonie met zijn omgeving. Gelegen op het tussendek bevindt zich, het restaurant, waar alle maaltijden worden geserveerd tijdens de de reis. Deze maaltijden worden bereidt in een verfijnde keuken in een geraffineerde omgeving. In het restaurant zijn er grote ramen die u laten genieten van het panoramische uitzicht. Op hetzelfde dek is de salon / bar met dansvloer en een pianobar die de croisièristen verwelkomt op het bovendek, in een intieme en rustgevende sfeer. Het zonnedek is de ideale plek om te ontspannen en het landschap te bewonderen, passagiers kunnen genieten van comfortabele ligstoelen, en ook een grote schaduwrijke plek.

Ankers

5

Dekken

3

Kajuiten

88

Passagiers

176

Toon meer

MS Beethoven

Dit schip, dat werd vernoemd naar de bekende Duitse virtuoos Beethoven, vaart op de Rijn en de Donau. Het neemt de cruisepassagiers mee op een tocht langs tal van wonderlijke plekken langs deze twee uiterst romantische rivieren.

De MS Beethoven kreeg een make-over in 2010. Het is een gezellig schip met 4 ankers van 110 m lang en 11 m breed. Het biedt plaats aan 180 passagiers in 90 kajuiten die zijn verdeeld over drie dekken. Elke kajuit, met een variërende grootte van 11,50 m² tot 13 m², beschikt over alle comfort en heeft alles om uw reis aangenaam te maken. Er werd ruim aandacht besteed aan de inrichting die zowel gezellig als stijlvol is en volledig past in het totale plaatje. Het restaurant dat zich op het hoofddek bevindt en waar alle maaltijden tijdens de reis worden opgediend, serveert een verfijnde keuken in een elegant kader. Dankzij de grote raampartijen kunt u ten volle genieten van het panorama. Op het tussendek bevindt zich het salon / bar met dansvloer en op het bovendek is er een pianobar waar de cruisegasten zich kunnen ontspannen in een intiem en rustgevend kader. Het zonnedek is ideaal om te relaxen en het landschap te bewonderen. Passagiers kunnen er gebruikmaken van comfortabele ligstoelen of beschutting zoeken in de grote, schaduwrijke relaxzone.

Ankers

4

Dekken

3

Kajuiten

90

Passagiers

180

Toon meer

MS La Boheme

Het is de titel van een opera van Giacomo Puccini en een lied van Charles Aznavour, maar ook de naam van een historische regio in Midden-Europa, beroemd om zijn kristal. De MS La Bohème vaart op de Donau en de Rijn en neemt passagiers mee naar de vele wonderen aangeboden door deze twee romantische rivieren bij uitstek.

De MS La Bohème is een 4-ankerboot op mensenmaat, meet 110 meter lang en 10 meter breed. Hij biedt plaats aan 158 passagiers, in 79 kajuiten over twee dekken. Elk van hen, met een oppervlakte van 10 m2 (er is ook een suite van 18 m2), heeft alle voorzieningen en biedt de beste verblijfsvoorwaarden. De inrichting is netjes en de sfeer, beide elegant en vriendelijk, is in perfecte harmonie met zijn omgeving. Geel en blauw, symbolen van licht en van water gecombineerd om de boot een warme sfeer te geven. Gelegen op het niveau van het bovendek is het restaurant, waar alle maaltijden worden geserveerd
tijdens de reis, de keuken biedt delicate gerechten in een verfijnde omgeving, waar u met grote ramen volledig kunt genieten van het panorama. Op het niveau van hetzelfde dek bevindt zich de salon / bar met danspiste. Op het zonnedek, de ideale
plek om te relaxen en landschappen te bewonderen hebben de passagiers comfortabele ligstoelen, evenals een grote schaduwrijke plek.

Ankers

4

Dekken

2

Kajuiten

79

Passagiers

158

Toon meer

MS L'Europe

Genoemd als eerbetoon aan het "Oude Continent" en als symbool van eenheid, is de MS L’Europe een elegant schip met vier ankers dat vaart op de Rijn en de Donau, om de vele bezienswaardigheden te ontdekken, die deze twee romantische rivieren te bieden hebben.

Volledig gerenoveerd in 2016, de MS L’Europe is een 4 ankers schip, met een lengte van 110 m en 11,40 m breedte. Het schip biedt plaats aan 180 passagiers in 90 kajuiten op drie dekken. Elk van hen, variërend in grootte van 9 tot 13 m², heeft alle voorzieningen en biedt de beste verblijfsvoorwaarden aan. De chocolade, beige en oranje tinten van zijn chique en hedendaags decor geven het schip en warme, elegante en gastvrije sfeer. Op het hoofddek, bevindt zich het restaurant, waar alle maaltijden tijdens de reis geserveerd worden. Het restaurant biedt een verfijnde keuken in een geraffineerde omgeving aan, waar grote ramen u toelaten om ten volle te genieten van het panoramisch uitzicht. Op hetzelfde dek vindt u ook de salon / bar met een dansvloer. Op het zonnedek, de ideale plek om te ontspannen en van het landschap te genieten, kunnen de passagiers genieten van comfortabele ligstoelen, evenals een grote schaduwrijke zone.

Ankers

4

Dekken

3

Kajuiten

90

Passagiers

180

Toon meer