Bent u in United States? Bezoek onze website.

Bourgogne: cruises op een rivierschip in de vallei van de Doubs

Verandering van omgeving gegarandeerd tijdens deze cruise langs de Doubs in een natuurlijke en wilde omgeving. De geschiedenis van de Francs-Comtois heeft het architecturale landschap gevormd, waardoor er veel getuigenissen zijn achtergebleven. Van Montbéliard, de stad van de prinsen, tot Besançon en haar citadel Vauban, van steden tot dorpen, zal u door de eeuwen heen slenteren. Maar de Franche-Comté is ook een diversiteit aan landschappen, van bergen tot bossen, van stortvloeden tot rivieren, de geneugten van het wandelen zijn hier een realiteit.

Meer weten

De vallei van de Doubs, in het hart van een natuurlijk en architecturaal patrimonium (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 22/10/2020
BCM_PP

BESANCON - DELUZ - BAUMES-LES-DAMES - CLERVAL - L'ISLE-SUR-LE-DOUBS - MONTBELIARD

Laat u meevoeren door de groene vallei van de Doubs die van Besançon tot Montbéliard adembenemende panorama's biedt. Ontdek authentieke steden met historische rijkdom die hun wortels vinden in hun erfgoed. U zal zich kunnen laten meeslepen door deze landen van kunst en geschiedenis die vandaag nog steeds de codes van een traditie en een traditioneel en uniek erfgoed behouden: Montbéliard, de citadel van Besançon, de stad Baume-les-Dames of de kapel van Reposoir, zoveel plaatsen doordrenkt van een sterke geschiedenis die u niet onverschillig zal laten.

7 Dagen
START IN 2020
Vertrek 22/10/2020
Aankomst 28/10/2020
Schip : MS Jeanine Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST