Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Bourgogne: cruises op een rivierschip in de vallei van de Doubs

Verandering van omgeving gegarandeerd tijdens deze cruise langs de Doubs in een natuurlijke en wilde omgeving. De geschiedenis van de Francs-Comtois heeft het architecturale landschap gevormd, waardoor er veel getuigenissen zijn achtergebleven. Van Montbéliard, de stad van de prinsen, tot Besançon en haar citadel Vauban, van steden tot dorpen, zal u door de eeuwen heen slenteren. Maar de Franche-Comté is ook een diversiteit aan landschappen, van bergen tot bossen, van stortvloeden tot rivieren, de geneugten van het wandelen zijn hier een realiteit.

Cruises

De vallei van Doubs en Bourgogne (formule haven/haven)

BESANCON - RANCHOT - DOLE - SAINT-JEAN-DE-LOSNE - PETIT-OUGES - DIJON

Laat u meevoeren door deze majestueuze cruise tussen de vallei van Doubs en Bourgogne doorheen authentieke en traditionele steden die u hun verhaal zullen vertellen en hun verborgen schatten zullen onthullen. U zal de Saline Royale van Arc-et-Senans kunnen bezoeken, ongetwijfeld indrukwekkend met zijn vreemde sfeer en zijn uitzonderlijke architectuur, en die vooral niemand die er langs komt onverschillig zal laten, maar ook het ongewone en ludieke circuit van "de gelaarsde kat" in Dole of de charmante stad Saint-Jean-de-Losne, de eerste rivierhaven van Frankrijk en zijn museum van de scheepvaart dat zijn geschiedenis mooi weergeeft.

Volgende vertrekken: 24/07/2025
Ref.BDJ_AIPP
7 Dagen
Vanaf2729
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Bourgogne en de vallei van Doubs (formule haven/haven)

DIJON - PETIT-OUGES - SAINT-JEAN-DE-LOSNE - DOLE - RANCHOT - BESANCON

Laat u meevoeren door deze majestueuze cruise tussen de vallei van Doubs en Bourgogne van Dijon tot Besançon door authentieke en traditionele steden die u hun verhaal zullen vertellen en hun verborgen schatten zullen onthullen. U zal de Saline Royale van Arc-et-Senans kunnen bezoeken, ongetwijfeld indrukwekkend met zijn vreemde sfeer en zijn uitzonderlijke architectuur, en die vooral niemand die er langs komt onverschillig zal laten, maar ook het ongewone en ludieke circuit van "de gelaarsde kat" in Dole of de charmante stad Saint-Jean-de-Losne, de eerste rivierhaven van Frankrijk en zijn museum van de scheepvaart dat zijn geschiedenis mooi weergeeft.

Volgende vertrekken: 17/07/2025, 31/07/2025
Ref.DBC_AIPP
7 Dagen
Vanaf2729
per persoon
zie cruises
Meer weten