Bent u in United States? Bezoek onze website.
Kies uw formule
Klassiek
2018

De romantische Rijn (formule haven/haven)

3 Dagen - REG_PP
Omschrijving

Cruise

STRAATSBURG - DE LORELEI ROTS - RUDESHEIM - STRAATSBURG

Geniet van een cruise op de romantische Rijn voor een onvergetelijke oudejaarsavond! U zal de beroemde rots van de Lorelei kunnen ontdekken, evenals de legende die er bij hoort, maar ook Rüdesheim en zijn museum van mechanische muziek die de grootste collectie mechanische muziekinstrumenten van Europa herbergt.

Croisi +
All inclusive aan boord

DE TROEVEN VAN CROISIEUROPE

 • Volpension - DRANKEN INBEGREPEN bij de maaltijden en aan de bar
 • Verfijnde Franse keuken - Diner en gala-avond - Welkomstdrankje
 • Gratis wifi in de loungebar
 • Audiofoonsysteem tijdens de excursies
 • Voorstelling van de kapitein en zijn bemanning
 • Animatie aan boord
 • Bijstands-/repatriëringsverzekering
 • Haventaksen inbegrepen

DE HOOGTEPUNTEN VAN DE CRUISE

 • Een korte uitstap om het nieuwe jaar origineel in te zetten
 • De vallei van de Romantische Rijn en de Lorelei-rots
 • Oudejaarsdiner met aangepaste wijnen en een glaasje Champagne

Route

Dag 1

30 december STRAATSBURG

Afspraak om 18u in Straatsburg (aanlegplaats, rue du Havre), aan boord van onze boot. Installatie in uw cabine. Afspraak in het salon voor het welkomstdrankje. Voorstelling van de bemanning. Afvaart richting Duitsland. Avondmaal en animatieavond.

Dag 2

31 december DE LORELEI ROTS - RUDESHEIM

Ontbijt aan boord en turnoefeningen. Daarna kan u de prachtige landschappen van de vallei van de romantische Rijn bewonderen en rond 10u zal de boot langs de beroemde Lorelei-rots varen. Middagmaal tijdens de vaart. Aankomst rond 14u in Rüdesheim, bekend om zijn wijngaarden en dansgelegenheden. Tijdens een facultatieve excursie krijgt u de kans om het muziekmuseum te bezoeken met de grootste verzameling mechanische muziekinstrumenten van Europa. Terugkeer aan boord en voortzetting van de cruise. Dan is het tijd voor het uitstekende diner, dat traditioneel gevolgd wordt door het oudejaarsavondfeest in het salon waar wij samen de 12 slagen van middernacht zullen vieren. De boot zet zijn reis voort naar Straatsburg.

Dag 3

1 januari RUDESHEIM - STRAATSBURG

Vaart tijdens de ochtend. Ontbijt en middagmaal op de boot. Wij varen langs de steden Speyer en Karlsruhe, vervolgens gaan wij door de sluizen van Iffezheim en Gambsheim die tot de grootste sluizen op de Rijn behoren. Aankomst in Straatsburg rond 15u. Ontscheping. Einde van deze mooie nieuwjaarscruise op de Rijn.

Data en Prijzen

START IN 2018
Vertrek 30/12/2018
Aankomst 01/01/2019
Schip : MS Monet Ankers : 4
Vertrek 30/12/2018
Aankomst 01/01/2019
Schip : MS Léonard de Vinci Ankers : 4
Vertrek 30/12/2018
Aankomst 01/01/2019
Schip : MS La Boheme Ankers : 4

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Kortingen

 • Korting voor kinderen van 2 tot 9 jaar oud : - 20 %
 • Korting voor de derde persoon in een driepersoonkajuit : - 30 %

Formaliteiten

geldige identiteitskaart of paspoort verplicht. Inwoners van buiten de EU worden verzocht om hun ambassade of consulaat te raadplegen.

Inbegrepen:
Niet inbegrepen:

het oudejaarsdiner met wijnen en een glaasje Champagne - de cruise in volpension van het avondmaal van de 1ste dag tot het middagmaal van de laatste dag - dranken inbegrepen aan boord (buiten speciale kaarten) - het verblijf in een dubbele cabine met airco, douche en WC - de animatie - de bijstand van onze hostess aan boord - de welkomstdrank - de bijstands- en repatriëringsverzekering - de haventaksen.

de transfers - dranken op de speciale kaarten, dranken tijdens excursies of verplaatsingen - de facultatieve uitstappen (te boeken en te betalen aan boord of in het agentschap) - de annulatie- en bagageverzekering - de persoonlijke uitgaven.

Excursies

Rudesheim: toeristisch treintje en bezoek aan het muziekmuseum

Vertrek met een toeristisch treintje door de pittoreske steegjes van Rudesheim in de richting van het museum voor mechanische muziekinstrumenten van Siegfried, gelegen in een prachtig historisch gebouw uit de 15de eeuw, vlakbij de Drosselgasse. Bezo...

Duur 2h00
Prijs per persoon 23,00 € Voor vertrek 31,00 € Aan boord

Schepen

Verscheidene schepen mogelijk voor deze cruise

MS La Boheme

2 Dekken

MS Léonard de Vinci

2 Dekken

MS Monet

2 Dekken

NB: om veiligheidsredenen zijn uitsluitend de rederij en de kapitein van het schip bevoegd om de reisweg van de cruise te wijzigen.

Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid, te verbruiken met mate. De wijn wordt naar believen geschonken.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".