Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Den Haag en haar binnenhoven

REF.EXC_LAHAYE
Duur4h30
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_LAHAYE
Excursie
Duur4h30
Klassiek

Vertrek per autocar naar Den Haag, de administratieve hoofdstad van Nederland. Den Haag is één van de mooiste steden van Nederland en is altijd een geliefde stad van het Koninklijke huis geweest. Van Willem van Oranje tot Prins Maurits, zonder de huidige Koninklijke familie te vergeten… Met haar talrijke authentieke binnenhoven wordt Den Haag terecht de verblijfplaats van het hof genoemd. Vandaag de dag is deze oase van rust in het hartje van het stadscentrum nogal verborgen, maar uw gids zal u alle pareltjes doen ontdekken: het hof "Hofje Rusthof”, achter het Lange Voorhout, het ”Hof van Wouw” op de Lange Beestenmarkt of het "Hofje van Nieuwkoop” aan de Prinsengracht. Daarna gaan we naar het "Binnenhof”. Het is de historische zetel van het Nederlandse parlement en de Nederlandse regering en is tevens het centrum van de politieke macht in Nederland. Sinds meer dan 400 jaar worden de belangrijke zaken van het land hier besproken. Uw gids zal u tevens de Koninklijke monumenten doen ontdekken. U ontdekt het paleis Lange Voorhout, ook gekend onder de naam Escher museum. Daarna komen we voorbij het Hôtel des Indes, het gebouw van het Hof van Cassatie en de Kloosterkerk.

OPMERKINGEN

  • Voorzie goede schoenen.
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Volgende vertrekken: 02/05/2023
REF.BGN_PP
19 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

De rijkdommen van het Noorden

AMSTERDAM - ROTTERDAM - ANTWERPEN - BRUSSEL

"Hoe kan ergens anders zo dichtbij, en toch zo anders zijn ..." Vaar van Amsterdam naar Brussel via Rotterdam en Antwerpen, door de Koninkrijken van Nederland en van België tijdens een cruise op zoek naar hun verborgen schatten. Reis naar het hart van iconische plaatsen zoals Volendam, een voormalig vissersdorp aan het IJsselmeer en de Zaanse Schans. Mis de vele internationale instellingen niet die overal verspreid liggen in de straten van Den Haag of de adembenemende schoonheid van Brussel, de Belgische en Europese hoofdstad.

REF.ABR
6 Dagen
Uitverkocht
zie cruises
Meer weten
Cruises

De rijkdommen van het Noorden

BRUSSEL - ANTWERPEN - ROTTERDAM - AMSTERDAM - Brussel

"Hoe kan ergens anders zo dichtbij en toch zo anders zijn ..." Vaar van Brussel naar Amsterdam via Antwerpen en Rotterdam, door de Koninkrijken van België en van Nederland tijdens een cruise op zoek naar hun verborgen schatten. Mis de vele internationale instellingen niet die overal verspreid liggen in de straten van Den Haag of de adembenemende schoonheid van Brussel, de Belgische en Europese hoofdstad. Reis naar het hart van iconische plaatsen zoals Volendam, een voormalig vissersdorp aan het IJsselmeer en de Zaanse Schan

Volgende vertrekken: 02/05/2023
REF.BAM
6 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Door het authentieke Nederland (formule haven/haven)

AMSTERDAM - GOUDA - ROTTERDAM - AMSTERDAM

Laat u meeslepen door de geschiedenis van het authentieke Nederland door haar cultuur en de rustieke charme van de steden Amsterdam, Gouda en Rotterdam. Tijdens uw cruise ontdekt u het traditionele Delfts Blauw, beroemd om zijn finesse en de kwaliteit van zijn emaillering.

Volgende vertrekken: 10/04/2023
REF.AWA_PP
5 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".