Bent u in United States? Bezoek onze website.
2021 2022

Nazareth

EXC_NAZARE
# Excursie

Nazareth

Galerie Photos

Description

Vertrek voor het geleid bezoek aan Nazareth. Verkenning van Nazareth via de pittoreske heuvels van Galilea en de historische vallei van Jezreel naar de plaats waar aartsengel Gabriel aan Maria bekendmaakte dat zij zou bevallen van de Messias. Bezoek aan de Basiliek van de Annunciatie, de grootste Romaans-katholieke kerk van het Midden-Oosten en één van de meest heilige altaars van de christelijke wereld. Verder naar de orthodoxe kerk van Sint-Gabriel, waarvan de crypte de put van Maria vlakbij bevoorraadt, die u ook zult zien. Daarna gaat u naar de kerk van Sint-Jozef, gebouwd in 1914 op het terrein dat geacht werd het atelier van timmerman Jozef te zijn geweest. Bus transfer naar de haven van Haifa.

Duur: ~5u00

  • Correcte kledij wordt vereist (lange broek voor de heren, benen en schouders bedekt voor de dames)
  • Voorzie goede schoenen.
  • De volgorde van de bezoeken kan gewijzigd worden.
  • De uren zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

Een uitzonderlijke cruise: Cyprus en het Heilige Land (formule haven/haven)

LIR_PP

LARNACA - HAIFA - LIMASSOL - LARNACA

Vaar mee op een uitzonderlijke cruise tussen Cyprus en Israël, op het snijvlak van de Byzantijnse en christelijke beschavingen. Ontdek de parels van het Heilige Land in Galilea, maar daarnaast ook Jeruzalem, Bethlehem en Nazareth. Bewonder het fort van Masada, een imposante archeologische site die uittorent over de Dode Zee.

Cyprus en zijn adembenemende landschappen zullen u zeker bekoren. Nicosia en Paphos: vaar terug in de tijd naar indrukwekkende mozaïeken, oude steden en een contrastrijke hoofdstad.

8 Dagen Uitverkocht
Volzet

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST