Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_NAZARE
OmschrijvingREF. EXC_NAZARE
Excursie
Duur5h00
Klassiek

Vertrek voor het geleid bezoek aan Nazareth. Verkenning van Nazareth via de pittoreske heuvels van Galilea en de historische vallei van Jezreel naar de plaats waar aartsengel Gabriel aan Maria bekendmaakte dat zij zou bevallen van de Messias. Bezoek aan de Basiliek van de Annunciatie, de grootste Romaans-katholieke kerk van het Midden-Oosten en één van de meest heilige altaars van de christelijke wereld. Verder naar de orthodoxe kerk van Sint-Gabriel, waarvan de crypte de put van Maria vlakbij bevoorraadt, die u ook zult zien. Daarna gaat u naar de kerk van Sint-Jozef, gebouwd in 1914 op het terrein dat geacht werd het atelier van timmerman Jozef te zijn geweest. Bus transfer naar de haven van Haifa.

Duur: ~5u00

  • Correcte kledij wordt vereist (lange broek voor de heren, benen en schouders bedekt voor de dames)
  • Voorzie goede schoenen.
  • De volgorde van de bezoeken kan gewijzigd worden.
  • De uren zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Een uitzonderlijke cruise: Cyprus en het Heilige Land - Op het snijvlak van de Byzantijnse en christelijke beschavingen (formule haven/haven)

LARNACA - HAIFA - LIMASSOL - LARNACA

Vaar mee op een uitzonderlijke cruise tussen Cyprus en Israël, op het snijvlak van de Byzantijnse en christelijke beschavingen. Ontdek de parels van het Heilige Land in Galilea, maar daarnaast ook Jeruzalem, Bethlehem, Acre en Nazareth. Bewonder het fort van Masada, een imposante archeologische site die uittorent over de Dode Zee.

Cyprus en zijn adembenemende landschappen zullen u zeker bekoren. Nicosia en Paphos: vaar terug in de tijd naar indrukwekkende mozaïeken, oude steden en een contrastrijke hoofdstad.

Ref.LIR_PP
8 Dagen
Uitverkocht
zie cruises
Meer weten