Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_LIMCHA
OmschrijvingREF. EXC_LIMCHA
Excursie
Duurh
Klassiek

Vertrek voor het geleide bezoek aan de oude stad van Limassol en zijn Byzantijnse middeleeuwse kasteel. U verkent het middeleeuwse kasteel van de stad en de schaduwrijke tuinen. Het gebouw dateert uit de 13de eeuw, werd opgericht op de ruïnes van een Byzantijns kasteel en kende talrijke verbouwingen en afbraken tijdens de geschiedenis van Cyprus. De Venetianen plunderden het, de Ottomanen maakten er een militair gebouw van en de Britten gebruikten het als een koloniale gevangenis. Het huisvest tegenwoordig het middeleeuwse museum van Cyprus met Ottomaans aardewerk, middeleeuwse harnassen en voorwerpen uit het dagelijkse leven uit de Byzantijnse tijd. De ontvangstruimte van het kasteel was de plaats waar Richard Leeuwenhart, koning van Engeland in 1191 trouwde met Bérangère van Navarra. Ook hier riep de koning van Cyprus zichzelf tot koning uit en maakte van zijn vrouw de koningin van Engeland. Terug naar het schip.

Duur: ~3u00

  • Voorzie goede schoenen.
  • De volgorde van de bezoeken kan gewijzigd worden
  • De uren zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Een uitzonderlijke cruise: Cyprus en het Heilige Land - Op het snijvlak van de Byzantijnse en christelijke beschavingen (formule haven/haven)

LARNACA - HAIFA - LIMASSOL - LARNACA

Vaar mee op een uitzonderlijke cruise tussen Cyprus en Israël, op het snijvlak van de Byzantijnse en christelijke beschavingen. Ontdek de parels van het Heilige Land in Galilea, maar daarnaast ook Jeruzalem, Bethlehem, Acre en Nazareth. Bewonder het fort van Masada, een imposante archeologische site die uittorent over de Dode Zee.

Cyprus en zijn adembenemende landschappen zullen u zeker bekoren. Nicosia en Paphos: vaar terug in de tijd naar indrukwekkende mozaïeken, oude steden en een contrastrijke hoofdstad.

Ref.LIR_PP
8 Dagen
Uitverkocht
zie cruises
Meer weten