Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Bonifacio

REF.EXC_BONIFA
Duurh
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_BONIFA
Excursie
Duurh
Klassiek

Vertrek per treintje vanuit de haven van Bonifacio voor een rondrit door de stad. Bonifacio is een echt openluchtmuseum. De schilderachtige hoofdstad van Corsica onthult zijn straatjes en weergang, het oude fort en de huizen die 60 meter boven de zee uitsteken. Daarna volgt een bezoek te voet aan de citadel. Verankerd op een kalkstenen fundering keert u terug in de tijd tussen de oude vestingmuren. U ontdekt de huizen op de klippen en maakt een wandeling in de voetsporen van Napoleon en Karel V. Vrije tijd. Terugkeer naar de boot.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.
  • Het bezoek aan de citadel verloopt te voet. Goede wandelschoenen zijn aanbevolen.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Rondreis door Corsica met vertrek vanuit Nice (formule haven/haven) Het 'eiland van de schoonheid' onthult zijn pracht

NICE - AJACCIO - BONIFACIO - PORTO VECCHIO - BASTIA - L’ÎLE-ROUSSE - NICE

“Kallistê”: “de mooiste”. Reeds in de Oudheid gaven de Grieken deze naam aan het uiterst charmante Corsica. Alle wereldwonderen leken namelijk samen te komen in dit met licht overgoten en eeuwig stralende aards paradijs. Laat u begeesteren door deze cruise: denk maar aan de vestingmuren van de citadel, de magische kreken, de eindeloos diepe wateren en de ongerepte heuvels. De cruise neemt u tijdens betoverende tussenstops mee op een ontdekkingsreis naar verborgen schatten.

Volgende vertrekken: 29/09/2023, 10/05/2024
Ref.NAO_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".