Bent u in United States? Bezoek onze website.
2023

Cartagena

EXC_CARTHA
# Excursie

Cartagena

Galerie Photos

Description

Reeds in de tijd van de Carthagers streken hier mensen neer. Sindsdien verbleven er verschillende culturen die een rijk artistiek patrimonium hebben opgeleverd. De huidige naam van deze zeestad, vroeger zeer begeerd door de Carthagers en de Romeinen, is afkomstig van de oude Latijnse naam: Cartago Nova. Het kende ook Arabische overheersingen, tot het werd heroverd door het Koninkrijk Castilië en hierdoor werd ingelijfd. De oude stad en de plezierhaven tonen u het rijke erfgoed van de stad. De panoramische lift neemt u mee naar het 45 meter hoger gelegen Castillo de la Concepción. Hier hebt u een schitterend uitzicht op de stad en haar haven en krijgt u de binnenkant van het fort te zien. Dit middeleeuwse fort getuigt van de pracht van deze middeleeuwse stad en vormt het symbool bij uitstek van het 18e-eeuwse Cartagena dat zich voluit op de scheepvaart richtte.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan nog wijzigen.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

Van Málaga naar Barcelona In de sporen van de grote Spaanse schilders Gaudí, Dalí en Picasso (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 22/04/2023
MGB_PP

MALAGA - CARTAGENA - TARRAGONE - PALAMOS - ROSES - BARCELONA

Spanje, bakermat van tal van grote artiesten die tot het kruim van de internationale schilderkunst behoren. Gaudí, Dalí en Picasso; telkens voorbeelden van genieën die een ergoed van onschatbare waarde hebben achtergelaten.

Van het prachtige en zonovergoten Andalusische Málaga tot Barcelona, de uitbundige Catalaanse hoofdstad : ontdek de historische en culturele pracht van Spanje.

8 Dagen
Stad van vertrek
START IN 2023
Vertrek 22/04/2023
Aankomst 29/04/2023
Schip : MV La Belle des Océans Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

START IN 2023
Vertrek 22/04/2023
Aankomst 29/04/2023
Schip : MV La Belle des Océans Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST