Bent u in United States? Bezoek onze website.
2022 2023

Daguitstap op het eiland Mallorca

EXC_MAJO2
# Excursie

Daguitstap op het eiland Mallorca

Galerie Photos

Description

Het grootste eiland van de Balearen, Mallorca, is welbekend onder de toeristen. Anderzijds vindt u in het hart van het eiland charmante dorpjes, te midden van gewassen en olijf- en amandelbomen. U brengt er een bezoek aan de Sierra de Tramuntana, die op de werelderfgoedlijst staat. Dit betoverende landschap tekent de volledige westkust van het eiland af.  U bezoekt er Valdemossa, een klein stadje met steile straatjes, stenen gevels en interessante religieuze gebouwen te midden van een dichte beplanting. Een bezoek aan het kartuizerklooster van Valdemossa, dat bekend geworden is omdat zowel George Sand als Frédéric Chopin er gelogeerd hebben. Daarna bezoekt u Palma de Mallorca, de hoofdstad van de archipel van de Balearen, die achter de oude stadsmuren een aantal mooie verrassingen verbergt. Bezoek aan de kathedraal. Deze gotische parel is gericht op de zee.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan nog wijzigen.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

De Balearen, mediterrane zon en droomtussenstoppen De verbazingwekkende Balearen en Barcelona, de fascinerende Catalaanse hoofdstad (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 16/10/2022
NCB_PP

NICE - PORT MAHON - PALMA DE MALLORCA - IBIZA - BARCELONA

De zonovergoten Balearen in de Middellandse Zee hebben hun charme en authenticiteit weten te bewaren. Hier vindt u gotische kerken, vissersdorpjes en een weelderige natuur. Barcelona is gekend voor de Sagrada Família en Gaudí en het is een van de meest trendy hoofdsteden van Europa. De charme en de rust van de historische wijk, de avant-garde van de modernste wijken en de stedelijke drukte bestaan naast elkaar in een vrolijke en wanordelijke harmonie.

7 Dagen
Stad van vertrek
START IN 2022
Vertrek 16/10/2022
Aankomst 22/10/2022
Schip : MV La Belle des Océans Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

START IN 2022
Vertrek 16/10/2022
Aankomst 22/10/2022
Schip : MV La Belle des Océans Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST