Bent u in United States? Bezoek onze website.
2022 2023

Daguitstap naar de kastelen van de Loire

EXC_NCHLOI
# Excursie

Daguitstap naar de kastelen van de Loire

Galerie Photos

Description

Vertrek per bus naar het kasteel van Azay-le-Rideau. Het kasteel ligt op een eiland in het midden van de rivier de Indre en werd gebouwd onder het bewind van koning Frans I door Gilles Berthelot, een rijke financier die de Franse bouwkunst met Italiaanse vernieuwingen wilde combineren. Het kasteel van Azay-le-Rideau staat geklasseerd als een historisch monument. Het belichaamt de verfijndheid van de vroege Franse Renaissance. We vervolgen de weg richting Chinon, waar je onder de stad oude mijnen kunt bezoeken die heringericht zijn als wijnkelders. Je loopt er door de indrukwekkende galerijen en ontdekt er de geheimen van de grote wijnen uit Chinon. Het bezoek wordt afgerond met een wijnproeverij. Na het middagmaal bezoek je het Kasteel van Chinon. De vesting kijkt uit over de stad en werd gebouwd door graaf Theobald I van Blois. Het bouwwerk stamt uit een periode waarin de geschiedenis van Frankrijk en Engeland onlosmakelijk met elkaar verbonden waren. Terug aan boord voor het diner.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

Een koninklijk oudejaar op de Loire (formule haven/haven)

RLO_PP

NANTES - Saint-Nazaire - NANTES - ANCENIS - Kastelen van de Loire - CHALONNES-SUR-LOIRE- Angers - NANTES

Kom met ons mee voor een magische cruise langs de Loire voor een onvergetelijke oudejaarsavond! Geniet van de magie van de middeleeuwse kastelen langs de rivier, bezoek Nantes en zijn historische schatten en ontdek vervolgens Saint-Nazaire, waar u de scheepswerf en de Escal'Atlantic kan bewonderen, een duik in de wereld van de stoomschepen tussen de gigantische constructie en het leven aan boord.

6 Dagen Uitverkocht
Op aanvraag
Meer weten

Kerstmis op de Loire, de koninklijke rivier (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 22/12/2022, 22/12/2023, ...
NLO_PP

NANTES - SAINT NAZAIRE - ANCENIS - BOUCHEMAINE(3) - Angers - BOUCHEMAINE(3) - De Kastelen van de Loire - NANTES

Laat u meedrijven door een magische cruise langs de Loire tussen middeleeuwse kastelen en Escal'Atlantic. Ontdek Saint-Nazaire waar u de scheepswerf kan bewonderen die u onderdompelt in de wereld van stoomboten, tussen gigantische constructies en het leven aan boord. Geniet van de magie van de kastelen van de Loire en bezoek Nantes en zijn historische schatten. U kan de kerstmis in Ancenis bijwonen en Kerstmis vieren op de Loire in een warme en feestelijke sfeer.

6 Dagen
START IN 2022
Vertrek 22/12/2022
Aankomst 27/12/2022
Schip : MS Loire Princesse Ankers : 5
START IN 2023
Vertrek 22/12/2023
Aankomst 27/12/2023
Schip : MS Loire Princesse Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST