Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_DELOS
OmschrijvingREF. EXC_DELOS
Excursie
Duur2h00
Klassiek

Volgens de legende vonden de mythologische figuren Apollo en Artemis hun oorsprong op het heilige eiland Delos. Vandaag is het eiland compleet onbewoond en is het niet meer dan een grote ruïne. Desalniettemin trekken de overblijfselen uit het verleden een groot aantal bezoekers aan, die op bedevaart komen naar dit oord, dat vanaf de 9e eeuw v. Chr. en gedurende ongeveer een millennium het politieke en religieuze centrum van de Egeïsche Zee was. De archeologische site neemt zo goed als het volledige eiland in beslag. U kunt hier een bezoek brengen aan de Heiligdom van Apollo Heiligdom, de Keraton, de schatten en het portiek van Antigone, de Heiligdom van Artemis, het leeuwenterras, de tempel van Leto en de agora. Bovendien kunt u de voorwerpen die op de site werden opgegraven, ontdekken in het museum.

Ontscheping en inscheping door middel van een sloep.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan nog wijzigen.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

In de voetsporen van de Olympische Goden van Athene, een antieke stad in Cyprus, het eiland van Aphrodite, de Cycladen en de Dodekanesos (formule haven/haven)

ATHENE - DELOS - MYKONOS - SANTORINI - KOS - RHODOS - LIMASOL - LARNACA

Keer terug in de Griekse oudheid en ontdek Athene en zijn Akropolis. Treed in de voetsporen van Apollo richting Kaap Soenion, 'de Heilige kaap' van Homerus, met de overblijfselen van zijn tempel ter ere van Poseidon. Het door de wind gevormde eiland Delos, Mykonos met zijn charmante dorpjes en prachtige stranden, plus het eiland Santorini met zijn prachtige panorama's en schilderachtige dorpjes. Ten slotte tussenstop in het antieke en middeleeuwse Rhodos en vervolgens Cyprus en de mysterieuze archeologische sites van Paphos.

Ref.ATK_PP
8 Dagen
Uitverkocht
zie cruises
Meer weten