Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_NBER3
OmschrijvingREF. EXC_NBER3
Excursie
Duur9h00
Klassiek

U brengt een bezoek aan het Scheunenviertel, of het 'schurenkwartier', een van de charmantste Berlijnse wijken. U ontdekt er de Hackesche Höfe, een reeks van 8 met elkaar verbonden binnenhoven omringd door gebouwen die destijds bestemd waren voor de arbeiders. Aanschouw de overblijfselen van deze oude joodse wijk, met onder andere de jongensschool die in de jaren 1780 door Moïse Mendelssohn werd opgericht, alsook de oude begraafplaats en de indrukwekkende Nieuwe Synagoge.

Lunch in een restaurant. In de namiddag geniet u van vrije tijd op de kerstmarkt van de Alexanderplatz, een van de bekendste Berlijnse pleinen. U aanschouwt er de grootste kerstpiramide van Europa en zijn roze verlichting en standjes vol met ambachtelijke voorwerpen. Ten slotte bezoekt u de Fernsehturm (televisietoren), waar u het uitkijkpunt beklimt met zijn panoramisch uitzicht over het verlichte Berlijn.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Sprookjesachtig Kerstmis in Berlijn en Potsdam (formule haven/haven)

BERLIJN – NEDLITZ – BERLIJN

Zo mooi kan de winter zijn, tijdens een vaartocht op de Havel-meren en de tradities van de kerstmarkten van Berlijn en Potsdam. Laat u charmeren door de kerstmagie en - sfeer en door bezoeken aan meren, tuinen en weelderige paleizen. Een prachtige ontdekking aangevuld met een degustatie van de traditionele Duitse lekkernij Kaffee und Kuchen.

Volgende vertrekken: 01/12/2024, 05/12/2024
Ref.NMB_PP
5 Dagen
Vanaf959
per persoon
zie cruises
Meer weten