2022

Geleid bezoek aan Barcelona

EXC_BARCEL
# Excursie

Geleid bezoek aan Barcelona

Galerie Photos

Description

Barcelona schittert door haar cultuur, haar klimaat, haar gastronomie en bovenal door haar positieve atmosfeer. In deze stad kunt u zich maar moeilijk vervelen. De stad baadt in een vakantiesfeer dankzij het mediterrane klimaat en de verrassende constructies van Gaudí sluiten naadloos aan op de gotische architectuur. Tijdens een panoramische rondrit kunt u de mooiste monumenten van de stad ontdekken, en kennismaken met de gotische wijk en de Ramblas. U brengt een bezoek aan de Boqueriamarkt (Mercat de la Boqueria), waar u een proevertje van Spaanse vleeswaren wordt aangeboden.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan nog wijzigen.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

Van Málaga naar Barcelona In de sporen van de grote Spaanse schilders Gaudí, Dalí en Picasso (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 23/04/2022
MGB_PP

MALAGA - CARTAGENA - TARRAGONE - PALAMOS - ROSES - BARCELONA

Spanje, bakermat van tal van grote artiesten die tot het kruim van de internationale schilderkunst behoren. Gaudí, Dalí en Picasso; telkens voorbeelden van genieën die een ergoed van onschatbare waarde hebben achtergelaten.

Van het prachtige en zonovergoten Andalusische Málaga tot Barcelona, de uitbundige Catalaanse hoofdstad : ontdek de historische en culturele pracht van Spanje.

Promotie 8 Dagen Vanaf 1759 per persoon 2069
START IN 2022
Vertrek 23/04/2022
Aankomst 30/04/2022
Vanaf 1759 per persoon
2069
Promotie
Schip : MV La Belle des Océans Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Meer weten

De Balearen, mediterrane zon en droomtussenstoppen De verbazingwekkende Balearen en Barcelona, de fascinerende Catalaanse hoofdstad (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 30/04/2022
BCN_PP

BARCELONA - IBIZA - PALMA DE MALLORCA - PORT MAHON - NICE

De zonovergoten Balearen in de Middellandse Zee hebben hun charme en authenticiteit weten te bewaren. Hier vindt u gotische kerken, vissersdorpjes en een weelderige natuur. Barcelona is gekend voor de Sagrada Família en Gaudí en het is een van de meest trendy hoofdsteden van Europa. De charme en de rust van de historische wijk, de avant-garde van de modernste wijken en de stedelijke drukte bestaan naast elkaar in een vrolijke en wanordelijke harmonie.

Promotie 7 Dagen Vanaf 1569 per persoon 1849
START IN 2022
Vertrek 30/04/2022
Aankomst 06/05/2022
Vanaf 1569 per persoon
1849
Promotie
Schip : MV La Belle des Océans Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST