Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Geleid bezoek aan het kasteel Marksburg in Braubach

REF.EXC_MARKSB
Duur2h00
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_MARKSB
Excursie
Duur2h00
Klassiek

De middeleeuwse stad Braubach, omgeven door wijngaarden, wordt gedomineerd door het kasteel van Marksburg.
Vertrek met autocar voor het geleid bezoek aan het kasteel van Marksburg. Het werd in de 13de eeuw gebouwd, steekt meer dan 160m boven de Rijn uit en is bereikbaar via de kronkelende steegjes van de oude stad Braubach.
Dit is het enige fort in de Rijnvallei dat nooit verwoest werd. De bouw begon in de 13de eeuw met de donjon en ging eeuwen voort. De evolutie is voornamelijk te wijten aan een feilloze verdediging, de bouw van een verstevigde tunnel met krachtige gewelven, kanonnen, houten opklapbare deuren, een defensief gordijn ... alle ingrediënten waren aanwezig voor een grootscheepse verdediging.
U ziet er opmerkelijke ruimtes, zoals de indrukwekkende keuken met een grote open schouw, de appartementen van de dames, de ridderzaal, de wapenzaal, de kleine torenkamers, de kapel, de kelder, de rondgangen en nog vele andere plaatsen die u meenemen naar de middeleeuwen.
Even vrije tijd alvorens we met de autocar terugkeren naar het schip.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Romantische Kerst in het land van de Lorelei (formule haven/haven)

STRAATSBURG - BRAUBACH - RÜDESHEIM - SPEYER of WORMS - STRAATSBURG

Maak een betoverende cruise op de Rijn, waar u de beroemde legende zal ontdekken van de Lorelei-rots, ondergedompeld in de feestelijke en warme sfeer van een romantische Kerst. Er zal magie in de lucht hangen op de kerstmarkt van Straatsburg, één van de meest majestueuze in Europa. Woon de kerstviering bij in Speyer of Worms om één van de meest verfijnde kerstavonddiners in schoonheid af te sluiten.

Volgende vertrekken: 22/12/2023, 22/12/2024
Ref.NOL_PP
5 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".