Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Geleid bezoek aan Málaga en het Picassomuseum

REF.EXC_MALAG2
Duurh
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_MALAG2
Excursie
Duurh
Klassiek

Het kasteel Gilbralfaro kijkt uit op het mooie stadje Málaga dat is genesteld langs de Costa del Sol. Málaga is veel meer dan enkel een badplaats, u vindt er ook een aantal interessante musea, waarvan het bekendste is gewijd aan ‘s lands lieveling, Pablo Picasso. U maakt een wandeling door het historische centrum en aanschouwt er het Alcazaba (buitenkant) en het Romeins theater (buitenkant). Daarna brengt u een bezoek aan de kathedraal en het Pablo Picassomuseum, dat meer dan 200 werken in huis heeft, die deel uitmaken van de gulle giften (sommige werken zijn uitgeleend) van Christine Ruiz-Picasso en Bernard Ruiz-Picasso.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan nog wijzigen.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Promotie
Cruises

Van Málaga naar Barcelona In de sporen van de grote Spaanse schilders Gaudí, Dalí en Picasso (formule haven/haven)

MALAGA - CARTAGENA - TARRAGONE - PALAMOS - ROSES - BARCELONA

Spanje, bakermat van tal van grote artiesten die tot het kruim van de internationale schilderkunst behoren. Gaudí, Dalí en Picasso; telkens voorbeelden van genieën die een ergoed van onschatbare waarde hebben achtergelaten.

Van het prachtige en zonovergoten Andalusische Málaga tot Barcelona, de uitbundige Catalaanse hoofdstad : ontdek de historische en culturele pracht van Spanje.

Volgende vertrekken: 22/04/2023
Promotie568€ korting
REF.MGB_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".