Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_NCECI
OmschrijvingREF. EXC_NCECI
Excursie
Duur3h00
Klassiek

Het kasteel Cecilienhof werd gebouwd in tudorstijl door Paul Schultze-Naumburg tussen 1914 en 1917. Het gebouw van bakstenen en vakwerk lijkt op een groot Engels landhuis. De prinses-erfgename Cécile leefde er tot in februari 1945. Het is ook in dit kasteel dat de conferentie van Potsdam tussen Stalin, Harry S. Truman en Churchill werd gehouden in 1945. Het kasteel is nu een museum en een hotel. In 2007 onthaalde het de G8 van de ministers van buitenlandse zaken.
U brengt ene bezoek aan het privékabinet van de prinses-erfgenaam, het neoklassieke witte salon, de conferentiezaal, de zalen van de Amerikaanse, Britse en Russische delegatie. Terugkeer naar de boot per touringcar

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Kerstmis op de Elbe van Berlijn tot Dresden (formule haven/haven)

BERLIJN TEGEL - MAAGDENBURG - WITTENBERG - MEISSEN - DRESDEN

Scheep in voor een cruise op de Elbe om Kerstmis te vieren. U komt voorbij emblematische steden in een droomkader en een magische sfeer, zoals Berlijn dat schittert dankzij zijn duizenden lichtjes en zijn kerstmarkten die u uitnodigen om er in rond te wandelen. In Dresden, wiens artistieke en culturele rijkdom ongeëvenaard is, kan u een onvergetelijke kerstmis bijwonen. U zal ook verrast zijn door de schilderachtige charme van de steden Magdeburg, Wittenberg of Meissen, die een overvloed hebben aan zeer authentieke kerstmarkten.

Volgende vertrekken: 20/12/2024
Ref.BMD_PP
7 Dagen
Vanaf1719
per persoon
zie cruises
Meer weten