Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_KOS
OmschrijvingREF. EXC_KOS
Excursie
Duurh
Klassiek

Bezoek aan het heiligdom van Asklepieion, de tempel ter ere van Asklepios, de god van de heelkunst. De site in drie niveaus ligt op een door cipressen omringde heuvel en biedt een prachtig uitzicht op de Golf van Kerameikos en de kusten van het Midden-Oosten.  U bezoekt een deel van de archeologische site. Hier bevinden zich de fundamenten van het oude gymnasium 'Xisto', de termen, de neo-christelijke basiliek, het 'Nymphaeum' en een Romeins huis met prachtige mozaïeken die de negen muzen en de ontvoering van Europa afbeelden. Vervolgens gaat het bezoek verder in de straatjes van de oude stad Kos. U bereikt het Vrijheidsplein, omringd met Italiaanse bouwwerken zoals de Agora en de bibliotheek. Langs de antieke Agora bereikt u het plein met de Plataan van Hippocrates, Europa's oudste boom. Verder ontdekt u het middeleeuwse kasteel van Neratzia.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

In de voetsporen van de Olympische Goden van Athene, een antieke stad in Cyprus, het eiland van Aphrodite, de Cycladen en de Dodekanesos (formule haven/haven)

ATHENE - DELOS - MYKONOS - SANTORINI - KOS - RHODOS - LIMASOL - LARNACA

Keer terug in de Griekse oudheid en ontdek Athene en zijn Akropolis. Treed in de voetsporen van Apollo richting Kaap Soenion, 'de Heilige kaap' van Homerus, met de overblijfselen van zijn tempel ter ere van Poseidon. Het door de wind gevormde eiland Delos, Mykonos met zijn charmante dorpjes en prachtige stranden, plus het eiland Santorini met zijn prachtige panorama's en schilderachtige dorpjes. Ten slotte tussenstop in het antieke en middeleeuwse Rhodos en vervolgens Cyprus en de mysterieuze archeologische sites van Paphos.

Ref.ATK_PP
8 Dagen
Uitverkocht
zie cruises
Meer weten