Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Port Mahon

REF.EXC_MAHON
Duur4h00
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_MAHON
Excursie
Duur4h00
Klassiek

Laat u ver van de drukte van Ibiza charmeren door Menorca, het rustige eiland. Ontdek Menorca op een rustig tempo. De baaien, de zandstranden, de rurale landschappen waarover stenen muurtjes kronkelen, en ook de authentieke dorpen en historische sites wachten op u. U brengt een bezoek aan het fort la Mola, een niet te missen locatie op het eiland, dat tussen 1848 en 1875 werd gebouwd als antwoord op eventuele Britse agressie.  Daarna bezoekt u de oude stad Mahon op de top van een klif, die uitkijkt over de haven.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

De Balearen, mediterrane zon en droomtussenstoppen De verbazingwekkende Balearen en Barcelona, de fascinerende Catalaanse hoofdstad (formule haven/haven)

BARCELONA - IBIZA - PALMA DE MALLORCA - PORT MAHON - NICE

De zonovergoten Balearen in de Middellandse Zee hebben hun charme en authenticiteit weten te bewaren. Hier vindt u gotische kerken, vissersdorpjes en een weelderige natuur. Barcelona is gekend voor de Sagrada Família en Gaudí en het is een van de meest trendy hoofdsteden van Europa. De charme en de rust van de historische wijk, de avant-garde van de modernste wijken en de stedelijke drukte bestaan naast elkaar in een vrolijke en wanordelijke harmonie.

Volgende vertrekken: 04/05/2024
Ref.BCN_PP
7 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".