Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Rondrit op het eiland Ibiza

REF.EXC_IBIZA
Duur4h00
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_IBIZA
Excursie
Duur4h00
Klassiek

Ibiza is kosmopolitisch, bohemien en feestelijk. Het eiland staat erom bekend dat het in de zomerperiode een van de meest bruisende toeristische plekken ter wereld is. Maar Ibiza is ook een waar natuurparadijs: tal van kleine baaien, kristalhelder water, de rode bodem waarin johannesbrood-, sinaasappel-, citroen-, amandel en vijgenbomen groeien, in een landschap met prachtige traditionele finca’s gebouwd in droge steen. Tijdens deze excursie ontdekt u de schatten van dit eiland. We houden halt bij ‘Las Salinas’, de zoutmoerassen die oorspronkelijk een groot meer vormden, maar nu zijn veranderd in een reeks kleine lagunes en vijvers. We zetten de reis verder naar het bergdorp San José, om daar de prachtige kerk uit de 18e eeuw te bewonderen, en trekken dan verder richting San Antonio. Tot slot bezoekt u de oude stad van Ibiza, die op de werelderfgoedlijst van de UNESCO prijkt, waar u de smalle straatjes en witgekalkte huizen aantreft.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

De Balearen, mediterrane zon en droomtussenstoppen De verbazingwekkende Balearen en Barcelona, de fascinerende Catalaanse hoofdstad (formule haven/haven)

BARCELONA - IBIZA - PALMA DE MALLORCA - PORT MAHON - NICE

De zonovergoten Balearen in de Middellandse Zee hebben hun charme en authenticiteit weten te bewaren. Hier vindt u gotische kerken, vissersdorpjes en een weelderige natuur. Barcelona is gekend voor de Sagrada Família en Gaudí en het is een van de meest trendy hoofdsteden van Europa. De charme en de rust van de historische wijk, de avant-garde van de modernste wijken en de stedelijke drukte bestaan naast elkaar in een vrolijke en wanordelijke harmonie.

Volgende vertrekken: 04/05/2024
Ref.BCN_PP
7 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".