Bent u in United States? Bezoek onze website.
2022 2023

Semperoper Dresden

EXC_NSEMP
# Excursie

Semperoper Dresden

Galerie Photos

Description

Rondleiding In de beroemde Semperoper Dresden. Een van de bekendste opera's van de wereld. Dit prachtige barokke gebouw is het symbool van de stad. Het staat wereldwijd bekend als de Semperoper, naar de naam van de architect die verantwoordelijk was voor de heropbouwwerken in de 19e eeuw. "In Dresden is de opera een noodzaak, het is een essentieel onderdeel van de stad" had dirigent Franz Konwitschny verklaard. Met bezoekcijfers die gemiddeld 95% van de totale capaciteit benaderen, is de opera van Dresden ongetwijfeld de meest dynamische van Duitsland.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

Nieuwjaar op de Elbe van Dresden tot Berlijn (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 26/12/2022
DMB_PP

DRESDEN - MEISSEN - WITTENBERG - MAAGDENBURG - BERLIJN TEGEL

Kom met ons mee op een cruise langs de Elbe en verwelkom het nieuwe jaar in een  buitengewone feestelijke sfeer! U zal Dresden ontdekken die een ongekende artistieke en culturele rijkdom heeft, evenals schilderachtige steden zoals Wittenberg en Meissen. U zal Berlijn ook kunnen bezoeken via een panoramische rondleiding door de beroemde Duitse hoofdstad.

7 Dagen
START IN 2022
Vertrek 26/12/2022
Aankomst 01/01/2023
Schip : MS Elbe Princesse Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST