Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_PORTO4
OmschrijvingREF. EXC_PORTO4
Excursie
Duur3h00
Dynamisch

Vertrek in autocar tot aan de monding van de Douro. We wandelen met onze gids langs de Douro om daarna via São Pedro de Afurada te flaneren. We genieten van een adembenemend uitzicht over de stad Porto en haar welbekende wijk Ribeira. Daarna begeven we ons naar Vila Nova de Gaia waar de wijnkelders ("chais”) van Porto zich bevinden. Bezoek aan de kelders gevolgd door een wijnproeverij*. We keren te voet terug naar de kade Quebrantoes.

OPMERKINGEN

  • DE GEPASTE UITRUSTING VOORZIEN.
  • Wandeltocht: ~3 uur ; ~7 km; 100 m hoogteverschil.
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.
  • *Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid, te verbruiken met mate.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Van Porto naar Spanje Porto, de vallei van de Douro (Portugal), Salamanca (Spanje) (formule haven/haven)

PORTO - REGUA - VEGA DE TERRON - BARCE D'ALVA - FERRADOSA - PINHAO - PORTO

Welkom aan boord voor een onvergetelijke cruise door het prachtige Duorodal. Elke tussenstop is de belofte van een fantastisch bezoek vol bijzondere ontdekkingen. De prachtige omgeving en cultuur van deze bekende streek nodigen u uit voor een verrassende ervaring vol adembenemende landschappen, oude steden en unieke uitstapjes. De reis begint in de bruisende stad Porto, waar u wordt meegevoerd door de unieke charme en de betoverende sfeer die er hangt. U reist door naar het plaatsje Peso da Régua, voor een duik in de geschiedenis en de wijntraditie van de streek. Net over de grens beleeft u een fantastische dag in het Spaanse Salamanca, een prachtige stad met een rijke geschiedenis. De bijzondere zintuigenervaring langs de wijnroute van Porto is ideaal voor wijnliefhebbers. De reis wordt afgesloten met tussenstops in Lamego, Guimarães en het charmante plaatsje Afurada. Allemaal bestemmingen met een uitgebreid aanbod van cultuur, schilderachtige architectuur en bijzondere ontmoetingen met de lokale bevolking.

Volgende vertrekken: 25/04/2024, 29/04/2024
Ref.POP_PP
8 Dagen
Vanaf1315
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Het milde Portugal: Lissabon, Porto & de Vallei van de Douro (formule haven/haven)

LISSABON - PORTO - RÉGUA - PORTO ANTIGO - PORTO - Guimarães(1) - PORTO

Lissabon is een stad van niet vergelijkbare schoonheid, gekenmerkt door een rijke geschiedenis en een geweldige cultuur. Pastelkleurige huizen, blauwe wateren en de trams met de charme van weleer. De Portugese hoofdstad is een stad die de tijd met brio heeft doorstaan met een perfecte combinatie tussen een rijk verleden dat het zijn charme geeft, en een aantrekkelijke moderniteit. U zal kunnen genieten van 3 dagen in Lissabon voordat u deelneemt aan de POB cruise in het hart van Portugal.

Volgende vertrekken: 05/11/2024
Ref.PLI_PP
8 Dagen
Vanaf1469
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Duizelingwekkende wijngaarden en nostalgische fado (formule haven-haven)

PORTO - REGUA - PORTO ANTIGO - PORTO - Guimarães(1) - PORTO

Tijdens een spectaculaire cruise in het hart van Portugal en de Douro-vallei, zal u unieke plaatsen kunnen ontdekken met een ongekende schoonheid. U kan Lamego verkennen, een stad rijk aan erfgoed en traditie, of ook Guimaraes die beschouwd wordt als de bakermat van Portugal. U zal ook kunnen genieten van de opvallende geschiedenis van het trammuseum in Porto of van de typische wijk Afurada.

Volgende vertrekken: 04/11/2024, 07/11/2024
Ref.POB_PP
6 Dagen
Vanaf875
per persoon
zie cruises
Meer weten