Bent u in United States? Bezoek onze website.

Excursies in Italië (Po)

Met CroisiEurope kiest u voor een vakantie in het echte Italië waar kunst, cultuur en diepe romantiek zich vermengen en elkaar aanvullen. Want als Italië heel wat betekent, dan is het eerst en vooral toch een zeldzame parel en een mausoleum ter ere van de mens en waartoe hij in staat is. Eeuwen, tijdperken en artistieke stromingen hebben Italië, vroeger het Rijk, nadien het hart van de Renaissance en vandaag nog steeds het land van liefde en passies, doorkruist en getransfigureerd. En dit alles zal u kunnen zien tijdens een cruise op de Po.

Het programma omvat een diepgaand bezoek van Venetië, van de donkerste geheimen van het weelderige Dogenpaleis tot de smalle straatjes van dit stedelijk labyrint. Onze gidsen zullen u meenemen naar het hart van de Serenissima en u zal er gondeliervakmannen en ambachtelijke fabrikanten van maskers ontmoeten. Vervolgens zal uw reis u naar de eilanden Murano en Burano brengen, gewoonweg onmisbaar, zowel voor hun meesterwerken van kant en glaswerk als voor hun uiterst schilderachtige vissersdorpjes met levendige kleuren.

Wanneer u uw reis landinwaarts vervolgt, langs de Po, bezoekt u ook Verona, de romanticus. De arena, de geplaveide straatjes en de oude stad dienden als decor voor de beroemde passie die Romeo met Juliet verbond. Zelfs vandaag nog komen bezoekers massaal naar het balkon kijken vanwaar de schone luisterde naar de serenade van haar geliefde.

Dit alles en nog veel meer, zal u zien tijdens een cruise op de Po, bestaande uit spannende en geweldige excursies.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST