Bent u in United States? Bezoek onze website.

Excursies naar Portugal (Douro)

Misschien wel één van de meest populaire van onze bestemmingen, Portugal wordt u onthuld over de Douro. Als u vanuit Porto vertrekt, vaart u van de Atlantische Oceaan naar het hart van het land langs de vallei van de Douro. In feite maakt de Gouden Rivier weelderige bochten in het heuvelachtige landschap in het centrum van het land, waar terrasvormige wijngaarden groeien en zo orde en architectuur aan het decor opleggen. De quintas (ambachtelijke wijngaardboerderijen) zijn, samen met de pittoreske en geïsoleerde dorpjes, de enige manifestaties van beschaving in dit landschap dat zowel uitgestrekt als subliem of wild is. Wanneer u de loop van de Douro volgt, verlaat u de kust en zijn zuidelijke sfeer om u over te geven aan de nog steeds tastbare tradities van Portugal.


Onze cruises op de Douro hebben we zodanig ontworpen zodat u geen enkele van de mooiste plekken van het land mist. Aldus, na Porto zowel overdag als 's nachts gezien te hebben, zal u binnen dringen in het land totdat u Salamanca bereikt, de gouden stad en "Klein Rome" met een aanzienlijk erfgoed. Onderweg kunnen vele excursies u naar Guimarães brengen, één van de oudste steden van het land, of naar Lamego en zijn heiligdom verbonden door niet minder dan 700 treden. Voor de wijnliefhebbers is het ook mogelijk om de route van de Portowijn te volgen en enkele van de beste variëteiten te proeven. U zal ook Vila Real en het landhuis van Mateus zien met de prachtige tuinen die vooral voorzien zijn van buxus en priëlen.


Dit is de identiteit van Portugal, een duik in het hart van zijn tradities en erfgoed, dat wij u aanbieden om te ontdekken via onze excursies.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST