Bent u in United States? Bezoek onze website.

Excursies in Spanje (Guadalquivir)

In Spanje bieden onze vele excursies u de mogelijkheid aan om een land te ontdekken met oogverblindende tradities en een tumultueus verleden. Wandel door de kleurrijke geplaveide straten van Sevilla voordat u het beroemde Alcazar van de stad bezoekt, vergezeld door onze deskundige gidsen. Deze zelfde gidsen brengen u naar Cadiz, een prachtig kustplaatsje met uitzicht op de skyline van de Atlantische Oceaan. Onderweg komt u ook langs Granada, met als hoogtepunt zijn formidabele Alhambra, uniek in de wereld. Deze vesting, een meesterwerk van Ottomaanse kunst en architectuur, zal u al zijn geheimen prijsgeven.

Ontdek vervolgens het echte Andalusië, door op avontuur te gaan naar Jerez en er een fokkerij van stieren en het spektakel van matadors aan het werk te zien.

Een cruise op de Guadalquivir is een unieke manier om Spanje en Andalusië te ontdekken zoals weinigen reeds de kans gehad hebben. Uw cruiseschip zal vredig door dit zonnige land met een immer blauwe lucht varen, voor een reis door traditie, cultuur en geschiedenis.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST