Bent u in United States? Bezoek onze website.

Tussenstops en excursies

Onze schepen varen over de mooiste rivieren van Europa en de wereld en maken een tussenstop in de steden en opmerkelijke locaties van de doorkruiste landen. Velen staan ​​op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Van deze cruises uitzonderlijke momenten maken, is de aanpak van CroisiEurope die elk jaar weer nieuwe programma's voorstelt.


Onze passagiers hebben de keuze van de ontdekking. Ze kunnen het volledige pakket van alle optionele excursies die worden aangeboden op een route boeken bij de boeking van hun cruise en genieten van een korting op het pakket. Ze kunnen zich ook laten leiden door hun zin op het moment zelf door het kopen van de excursie van hun keuze eenmaal op het schip. In elk geval zullen ze onze gidsen kunnen volgen die voor bezoeken van groot cultureel belang zorgen met gratis audiogidsen, om geen enkele waardevolle opmerking te moeten missen.


Sommige klanten zullen er de voorkeur aan geven om op eigen houtje de steden te gaan verkennen, om er de sfeer op te snuiven op hun eigen tempo, maar toch met kostbare referenties dankzij de plannen die bij elke tussenstop beschikbaar zijn op de schepen.


Te voet of met de bus, alleen of begeleid door onze animatoren, in een formule "klassieke excursie" of "dynamische excursie" voor mensen die op zoek zijn naar iets nieuws in een meer "sportieve" versie ... CroisiEurope is steeds aan uw zijde om uw nieuwsgierigheid te bevredigen.


U vindt meer praktische details en de verschillende vormen van cruises en excursies in ons hoofdstuk "Voor uw boeking" waar u vervolgens klikt op de tabs "Verblijfspakket aan boord" en "Tussenstops en excursies".


CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST